Nejprodávanější tituly - březen 2024
předškoláci

Pohádky z parkoviště - 11%
(1x)
Parkoviště plná aut se zdají být jen tichými řadami barevných plechových strojů. Každý motorista by mohl vyprávět jedinečný příběh svého věrně sloužícího vozu a stejně tak každé auto má v zásobě kupu historek o svém řidiči.
předškoláci

Pohádky z parkoviště

269 Kč
239 Kč
Tajný spolek Škorpiona - 11%
Příběh se odehrává v roce 9 našeho letopočtu. Kdo jen poslal otci to tajemné varování před Škorpiony ? Fabia, Titus a poslíček Rufus čirou náhodou přijdou na velké spiknutí. Musí se vypořádat se silnými protivníky, protože Škorpioni mohou i zabíjet...
předškoláci

Tajný spolek Škorpiona

196 Kč
174 Kč
Ve stínu Akropole - 11%
V roce 431 př.n.l. se mezi Athénami a Spartou vede válka. Najednou začíná z obležených Athén mizet stále více a více dětí. Kefalos a jeho bratranec Filon se rozhodnou pronásledovat zločince a odhalí jejich důmyslný plán.
předškoláci

Ve stínu Akropole

196 Kč
174 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
předškoláci
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Kočka a čert - 11%
(1x)
Jediná kniha Jamese Joyce určená dětem Kočka a čert vypráví o městečku na břehu Loiry rozděleném řekou na dvě části, které však nemá žádný most a občané městečka si ho ani neumějí postavit.
předškoláci

Kočka a čert

178 Kč
158 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky - 11%
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
předškoláci

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
175 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
předškoláci

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Vánoční knížka - 11%
(4x)
Malovaná knížka Terezy Říčanové, autorky Kozí knížky. Netradičně a přece citlivě vyprávěný příběh o Narození optikou sedmiletého děvčátka.
předškoláci

Vánoční knížka

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 231 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>