Nejprodávanější Kniha - březen 2024
psychologie

Roztřískat osud aneb Jak porozumět ženám - 11%
(1x)
Tato kniha je určena bez rozdílu všem lidem, a to šťastným i nešťastným ve smyslu společného soužití. Následující dílo vás od jádra předělá a nově zrekonstruuje vaši duši a myšlení.
psychologie

Roztřískat osud aneb Jak porozumět ženám

179 Kč
159 Kč
Červená kniha - čtenářská edice - 11%
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
psychologie

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
639 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
psychologie

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Psychologie C. G. Junga - 11%
Jungova žákyně a jeho nejbližší kolegyně Jolande Jacobi si předsevzala, že názorně a zhuštěně představí základní pojmy Jungovy psychologie a myšlení. Kniha vyšla v prvním vydání v roce 1940 a byla několikrát přepracována a aktualizována.
psychologie

Psychologie C. G. Junga

311 Kč
276 Kč
Řeč těla - 11%
Tato čtivá a poutavá knížka je nepostradatelnou příručkou pro každého komunikujícího člověka.
psychologie

Řeč těla

269 Kč
239 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
psychologie

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Život na hraně a dál ...
Přicházíme s druhým vydáním známé knihy Františka Fremutha. Je rozšířena o témata týkající se kondice a postavy, rekreačního sportování, spánku a odpočinku.
psychologie

Život na hraně a dál ...

88 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 14%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
psychologie

Úvod do psychologie osobnosti

427 Kč
367 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 259 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>