Nejprodávanější Kniha - březen 2024
psychologie

Kudy do pohody - 11%
Kniha je čtivá, praktická a čtenáři v ní najdou snadno použitelné návody. Textem je provází pan Zkoumal. Jak napovídá jméno, je to člověk zvídavý a nesnáší fráze. Autorovi nedovolí, aby z této knihy udělal seznam.
psychologie
Ukázky

Kudy do pohody

89 Kč
79 Kč
Přecitlivělost není slabost - 11%
Kniha Přecitlivělost není slabost poskytuje řadu konkrétních tipů, co dělat, aby se o sebe přecitlivělí lidé dokázali lépe postarat.
psychologie

Přecitlivělost není slabost

224 Kč
199 Kč
Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
psychologie

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Syndrom vyhoření - 11%
Vyhoření se v naší společnosti stává stále častějším jevem. Je možné tomuto stavu nějak předcházet? Co už je vyhoření a co je ještě „pouhá“ únava?
psychologie
Ukázky

Syndrom vyhoření

261 Kč
232 Kč
Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
psychologie

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Psychoanalytická diagnóza - 11%
(1x)
Kniha Nancy McWilliamsové představuje jeden z mála textů, který zpřístupňuje psychoanalytické teorie osobnosti i začínajícím praktikům na poli dynamické psychoterapie.
psychologie

Psychoanalytická diagnóza

719 Kč
639 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Všechno dobré je k něčemu zlé - 11%
Toto pokračování knížky Úvod do neštěstí je opět souborem esejů slavného rakousko-amerického psychologa. Zábavným způsobem, plným paradoxů a ironie popisuje kam vede hledání dokonalých jistot a konečných řešení.
psychologie
Ukázky

Všechno dobré je k něčemu zlé

170 Kč
151 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 11%
(1x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
psychologie

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 259 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>