Nejprodávanější tituly - březen 2024
zdraví a životní styl

15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě - 20%
Po každé krizi následuje nový začátek. Abychom jej zvládli snadněji, existuje mnoho metod a technik, jimiž si můžeme pomoci.
zdraví a životní styl
Ukázky

15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě

144 Kč
115 Kč
77 pravidel pro úspěšná přání - 11%
Pierre Franckh nám ve své knize 77 nejúspěšnějších pravidel pro přání ukazuje, jak můžeme pomocí správných přání obrátit svůj život k lepšímu.
zdraví a životní styl
Ukázky

77 pravidel pro úspěšná přání

359 Kč
319 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
zdraví a životní styl

Chrápání

89 Kč
Magické kameny - 20%

Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence. Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene… rukou i srdcem.

zdraví a životní styl
Ukázky

Magické kameny

46 Kč
37 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
zdraví a životní styl

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Doba jedová 2 - 6%
(7x)
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné.
zdraví a životní styl

Doba jedová 2

254 Kč
239 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Koloidní stříbro - 11%
Léčivá síla koloidního stříbra byla po dlouho dobu uvržena v zapomnění. Přitom bylo koloidní stříbro – jemně rozptýlené, pouhým okem neviditelné stříbro – téměř „všemocné“.
zdraví a životní styl

Koloidní stříbro

340 Kč
302 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 277 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>