Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
sport a fitness

Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Survival - 20%
Příručka krok za krokem představuje možnosti, jak si počínat ve volné přírodě střední Evropy, jak si takový nevázaný pobyt plně vychutnat ať už s přáteli, nebo o samotě, a jak tam v případě potřeby i bez pomoci přežít.
sport a fitness
Ukázky

Survival

382 Kč
306 Kč
Bican proti Čepičkovi - 20%
Objevná, výpravná a v naší literatuře výjimečná monografie rozebírá hru v područí studené války a ideologie a přibližuje osudy fotbalistů v soukolí politických procesů, represí a perzekucí. Dílo volně navazuje na autorovu knihu Bican proti Hitlerovi.
sport a fitness
Ukázky

Bican proti Čepičkovi

797 Kč
638 Kč
Fascinující jóga - 20%
Slyšíte slovo fascie poprvé v životě? Tak věřte, že fascie jsou pojivové tkáně, které v našem těle tvoří extrémně důležitou síť. Mají zásadní význam pro naše zdraví, pevnost svalů i ochranu jednotlivých orgánů.
sport a fitness
Ukázky

Fascinující jóga

249 Kč
199 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 20%
Nové vydání úspěšné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová cvičení a hry

246 Kč
197 Kč
Jin jóga podle 5 elementů - 20%
S pomocí této knihy proniknete do hloubky a klidu jin jógy. Objevíte rovnováhu jin a jang, seznámíte se s meridiánovými energetickými drahami a pěti elementy - dřevem, kovem, zemí, vodou a ohněm.
sport a fitness
Ukázky

Jin jóga podle 5 elementů

249 Kč
199 Kč
K teorii přesunů na sněhu a ledu - 20%
Publikace vytvořená kolektivem vedoucích instruktorů Armády České republiky uvádí základní teoretické poznatky v oblasti přesunů na sněhu a ledu, včetně technik výstupů či sjíždění a zatáčení na lyžích, bivakování, postupů při záchraně.
sport a fitness
Ukázky

K teorii přesunů na sněhu a ledu

250 Kč
200 Kč
K2 - Historie nedobytné hory - 20%
Pohlcující čtenářský zážitek, který spojuje grafiku, fotografii, ilustrace i vyprávění.
sport a fitness
Ukázky

K2 - Historie nedobytné hory

424 Kč
339 Kč
Možnosti ovlivnění výkonnosti elitních plavců silovou přípravou - 20%
V žádném jiném sportu, než je plavání, se rychleji nemění tabulky s národními a světovými rekordy. Naši trenéři si kladou otázku, v čem jsou ve světě plavci lepší než u nás. Na to nelze snadno odpovědět. Důvodů je nepochybně více.
sport a fitness
Ukázky

Možnosti ovlivnění výkonnosti elitních plavců silovou přípravou

180 Kč
144 Kč
Sebeobrana - 20%
Kniha Sebeobrana – Extrémní boj beze zbraně podle speciálních jednotek SAS vás naučí obrovské množství technik boje zblízka a provede vás vším, co potřebujete znát, abyste při takovém boji dokázali agresora porazit.
sport a fitness
Ukázky

Sebeobrana

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>