Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2024
beletrie

Tajuplné příběhy
Vraždy, duchové i nevysvětlitelná zmizení. Sbírka napínavých a dobrodružných povídek z pera mistra vypravěče Arthura Conana Doyla. Co se děje v záhadném vlaku, ve kterém mizí cestující a nečekaně se objevují mrtvá těla?
beletrie

Tajuplné příběhy

260 Kč
Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy.

beletrie

Zimní hrob

341 Kč
Čtyři ženy a jeden pohřeb
(5x)
Román o lásce, která dokáže člověka postavit na nohy a zmírnit křivdy, které ho v životě potkaly. Příběh čtyř žen, kterým arménský zedník Simon pomůže překonat jejich bolesti.
beletrie

Čtyři ženy a jeden pohřeb

349 Kč
Doručovatelky
(1x)
Případ jeho pohřešované manželky zůstává nadále nevyřešený a detektiva Roberta Ketta tíží výčitky svědomí. Ve snaze začít znovu a nechat minulost za zády odchází s dcerami do Norwiche, kde chce najít klid.
beletrie

Doručovatelky

323 Kč
Karel IV. – Stíny minulosti
Po jednání s vévodou Albrechtem Habsburským v Budějovicích na podzim roku 1350 se Karel IV. účastní lovu v blízkosti Zvíkova. Mezi lovci, kteří se po skončeném honu sešli na shromaždišti, však král chybí.
beletrie

Karel IV. – Stíny minulosti

269 Kč
Kriegel
František Kriegel je dnes znám širší veřejnosti pouze jako ten, který jediný v srpnu 1968 odmítl podepsat moskevský protokol. Životní osudy tohoto komunisty, lékaře a vojáka na několika frontách druhé světové války jsou ovšem o poznání spletitější.
beletrie

Kriegel

448 Kč
Pád Gondolinu
Jak se vyvíjel svět Silmarillionu, rekonstruoval z otcových zápisků Christopher Tolkien, jenž předkládá tři verze příběhu – od epického po mytologický.
beletrie

Pád Gondolinu

349 Kč
Pérák
Protektorátní městská legenda o superhrdinovi vzdorujícím nacistům. Barvitým jazykem a s černým humorem líčí autor hrdinské činy Péráka, který prohlašuje: „Němci si to odskáčou…“
beletrie

Pérák

295 Kč
Případ podivného gombíku - 10%
Druhá část série dobrodružných historických detektivek z doby Velké Moravy. Hlavními hrdiny a velkomoravskými „detektivy“ jsou Slavomír, kníže z mojmírovského rodu, a jeho vikinský přítel Erik.
beletrie

Případ podivného gombíku

328 Kč
295 Kč
Strach nad Bobří řekou
Nastaly těžké časy – zemi Hochů od Bobří řeky obsadil Nepřítel, který šíří strach a zakazuje různé spolky.
beletrie

Strach nad Bobří řekou

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 217 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>