Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
cizí jazyky

1000 portugalských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování portugalských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte.
cizí jazyky
Ukázky

1000 portugalských slovíček

119 Kč
95 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
cizí jazyky
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Angličtina pro lamy 2 - 20%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina pro lamy 2

140 Kč
112 Kč
Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
cizí jazyky
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 20%
Příběhy Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury, nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Čtenáře pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti.
cizí jazyky
Ukázky

Slavné povídky / The Famous Stories

199 Kč
159 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
cizí jazyky
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Vinnetou A1/A2 - 20%
Učte se německy s legendárním apačským náčelníkem Vinnetouem! Tento nejstatečnější indiánský bojovník vás provede svým dobrodružným světem, kde mají všichni lidé stejnou cenu, kde dobro vítězí a špatnost je vždy potrestána.
cizí jazyky
Ukázky

Vinnetou A1/A2

149 Kč
119 Kč
Začátečník na cestách - 20%
Chcete cestovat a domluvit se anglicky? Víte, co byste řekli česky, ale anglicky nevíte jak? Není to vždy lehké, a proto je zde 50 jednoduchých a praktických rozhovorů pro začátečníky...
cizí jazyky
Ukázky

Začátečník na cestách

139 Kč
111 Kč
Allez hop2! Francouzština pro každého - pokročilí - 20%
Allez hop podruhé! Pojďme do toho znovu! Moderní učebnice francouzštiny napsaná česko-francouzským týmem zohledňuje jak specifika českého jazyka a potřeby českého studenta, tak aktuální stav jazyka francouzského.
cizí jazyky
Ukázky

Allez hop2! Francouzština pro každého - pokročilí

349 Kč
279 Kč
Němčina za 24 dnů - 20%
Němčina za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, pomocí kterého budete rychle a jednoduše zasvěceni do tajů tohoto cizího jazyka. Díky svému zpracování je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé.
cizí jazyky
Ukázky

Němčina za 24 dnů

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>