Nejprodávanější Kniha - březen 2024
česká

Jezovita Balbinus
Román o životě učence, literáta, kněze a pedagoga Bohuslava Balbína (1621–1688) propojuje realitu a fikci pokud možno tak, aby na sebe co nejtěsněji nasedaly, zároveň se snahou vylíčit dobové mravy a atmosféru tak věrně, jak jen s odstupem let lze.
česká
Ukázky

Jezovita Balbinus

257 Kč
Markovič: Lovec přízraků
(1x)
Byly to výjimečné a výjimečně kruté případy. Když kriminalisté poprvé stáli na místech vražd, nad zuboženými těly obětí, připadal jim neznámý pachatel jako vzdálený přízrak. Jako monstrum s nepochopitelným myšlením a ještě zvrácenějším konáním…
česká

Markovič: Lovec přízraků

413 Kč
Texty písní
(1x)
Osmdesát let od narození a třicet let po smrti Karla Kryla vydává nakladatelství Torst úplný soubor všech jeho písňových textů, připravený na základě jeho rukopisů a s jeho vlastními ilustracemi.
česká

Texty písní

493 Kč
Charlotte
(3x)
Šestnáctiletá Andrea žije jen s mámou, táta nedávno umřel. Stýská se jí. Možná i proto své běžné problémy dospívání řeší někdy až příliš nepřátelským postojem k okolí.
česká
Ukázky

Charlotte

359 Kč
My kluci z Brna
Kniha je výběrem nejlepších humoristických historek, které Jaroslav Kravka původně připravoval pro pořad Českého rozhlasu Brno Srdcovky Zdeňka Junáka.
česká

My kluci z Brna

233 Kč
Náraz, Prales
(5x)
Major Roman Saran z ostravské kriminálky prožívá v životě další turbulentní období. Svérázný major si čistí hlavu v Praze a netuší, že právě zde na něj čekají další šokující odhalení – a to jak detektivní, tak životní...
česká
Ukázky

Náraz, Prales

268 Kč
Píseň L.
(1x)
Píseň L. vypráví dva paralelní a vzájemně propletené příběhy, které s nesmírnou citlivostí ohledávají podoby samoty, neměnnost lidské povahy a hranice touhy či zakázané lásky.
česká
Ukázky

Píseň L.

447 Kč
Gazely
(9x)
Toto je příběh bouřlivého týdne tří nejlepších kamarádek, které kdysi chodily do třídy s Prvokem, Šampónem, Tečkou a Karlem.
česká

Gazely

386 Kč
Případy detektiva Ťopa
Detektiv Ťop je prostě top a ať už zmizí cokoli, brzy zachytí správnou sťopu! Vezměte svoje děti na cestu kolem světa po nejkrásnějších metropolích planety, které v této „hledací“ knížce ztvárnila ilustrátorka Kateřina Bažantová.
česká

Případy detektiva Ťopa

268 Kč
Falešný knír
Vtipný a inteligentní román je literární groteskou o díle a životě Milana Kundery. Kým by byl, kdyby nebyl spisovatelem, koho by potkal v nebi? Autor si hraje s domněnkami, které se o Kunderovi šířily, novým a neotřelým způsobem.
česká
Ukázky

Falešný knír

267 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>