Nejprodávanější Kniha - březen 2024
česká

Dánská čítanka
(1x)
Dánská čítanka představuje jedenáct soudobých autorů Dánského království, k němuž kromě samotného Dánska patří také Faerské ostrovy a Grónsko. Několik z nich se už dočkalo českého vydání, třeba Naja Marie Aidtová nebo Gróňanka Niviaq Korneliussenová
česká

Dánská čítanka

311 Kč
David
Na stránkách této knížky se seznámíte s biblickým příběhem krále Davida. Dozvíte se, kdo po něm házel oštěpem, s čím se pral, co mu šlo hlavou a kdo mu jeho život pomáhal unést. Najdete tu také prostor pro své nápady a myšlenky. Edice HLE BIBLE předs
česká

David

247 Kč
Dědeček
Dějiny minulého století optikou jedné rodiny, která sleduje z balkonu své chaty v srdci Čech postupně německé i sovětské tanky a z dočasné emigrace v Západním Německu prvního člověka na Měsíci.
česká

Dědeček

315 Kč
Dějiny a doba postfaktická
(3x)
Igor Lukeš ve svých textech nabízí dva póly svého pohledu – historii a politiku. Studuje české dějiny 20. století s jejich katastrofami a mýty a dnešní politické problémy u nás, ve Spojených státech, Rusku a v globální rovině.
česká

Dějiny a doba postfaktická

268 Kč
Démon přichází v mlze
(1x)
Poblíž hradu Landštejna jsou vysazeny dvě nové kolonizační osady. Jejich výstavba se však nečekaně komplikuje a osadníci jsou sužováni neznámým zlem.
česká

Démon přichází v mlze

332 Kč
Démoni balkánské války
(1x)
Děj komiksu podle skutečných událostí, popsaných v knize Vladimíra Dzuro: Vyšetřovatel, popisuje válku v bývalé Jugoslávii a následné vyšetřování a stíhání válečných zločinců.
česká

Démoni balkánské války

494 Kč
Deník partyzána
Válečný příběh mladého chlapce, původem z Roštína, vesnice v podhůří Chřibů, který se po útěku z pracovního nasazení v Říši dva a půl roku skrýval a poslední dva měsíce války prožil v bojích jako řádný člen partyzánského oddílu Olga.
česká

Deník partyzána

225 Kč
Deníky 1912 - 1925
(2x)
Edice deníků jedné z nejvýraznějších osobností meziválečné avantgardy Karla Teigeho (1900–1951) z let 1912‒1925 představuje jedinečný soubor zápisků, které si Teige vedl od dětských do raně dospělých let.
česká

Deníky 1912 - 1925

809 Kč
Destrukce
(2x)
Destrukce je realistický román z českého venkova. Klíčovou postavou je učitel, který prchá před složitostí světa na vesnici, kde chce nalézt klid, řád a jistotu.
česká

Destrukce

260 Kč
Děti křtěné Dunajem
Kniha je symbolickým poděkováním autorům, kteří se v naději, že jejich záznamy mohou posloužit nejen rodinným příslušníkům, ale i dalším čtenářům, pustili v polovině 90. let do sepisování vzpomínek na své dětství ve Vídni.
česká

Děti křtěné Dunajem

491 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100