Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
podle věku

Lékařská biologie a genetika (2. díl) - 20%
Učební texty Lékařská biologie a genetika jsou zaměřeny především na genetické problémy, které jsou významné pro studium medicíny; shrnují základní poznatky rozsáhlého a dynamicky se rozvíjejícího oboru lékařské biologie a genetiky.
podle věku
Ukázky

Lékařská biologie a genetika (2. díl)

150 Kč
120 Kč
Angličtina na rovinu III - 20%
V třetí díle této série se opět setkáte s lehce humoristickou formou pojednávající o typických problémech, na které narážejí čeští studenti angličtiny na všech úrovních. Text poskytuje praktické, srozumitelné rady, jak je překonat.
podle věku
Ukázky

Angličtina na rovinu III

259 Kč
207 Kč
Let Your English September - 20%
Víte, proč děláme v angličtině všichni podobné chyby? Na vině je náš milovaný mateřský jazyk – do angličtiny nám záludně podsouvá svůj vlastní slovosled, používání jiných časů i zavádějící slovíčka.
podle věku
Ukázky

Let Your English September

329 Kč
263 Kč
Panik yok! - 20%
Zaujala vás turečtina a rádi byste se naučili alespoň základy tohoto netradičního jazyka? Panik yok! je přesně ta kniha, která by vám mohla pomoci!
podle věku
Ukázky

Panik yok!

129 Kč
103 Kč
Tělesná výchova na 1. stupni základní školy - 20%
Škola je dnes konfrontována s novými, naléhavými úkoly vyplývajícími především z vývojové dynamiky soudobé společnosti a potýká se s novými názory a zjištěními v oblasti pedagogiky, oborových didaktik, psychologie efektivního učení a vzdělávání.
podle věku
Ukázky

Tělesná výchova na 1. stupni základní školy

250 Kč
200 Kč
Učebnice současné italštiny, 1. díl - 20%
Jedná se o učebnici obecné italštiny, vhodnou pro všechny začátečníky. U této učebnice se předpokládá výuka s učitelem, je vhodná na gymnáziích, obchodních akademiích, jazykových školách i vysokých školách.
podle věku
Ukázky

Učebnice současné italštiny, 1. díl

399 Kč
319 Kč
Angličtina pro lamy 3 - 20%
Máme zde pokračování populární řady Angličtina pro lamy. Kniha je opět vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro lamy 3

170 Kč
136 Kč
Talking Medicine 2: Case Studies in Czech - 20%
Učebnice lékařské češtiny je volným pokračováním publikace Talking Medicine. Je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a je založena na reálných kazuistikách poskytujících rozšiřující slovní zásobu a frazeologii...
podle věku
Ukázky

Talking Medicine 2: Case Studies in Czech

180 Kč
144 Kč
Učebnice biblické hebrejštiny - 20%
Třetí vydání mimořádně úspěšné učebnice hebrejského jazyka, zaměřené na studium biblických textů.
podle věku
Ukázky

Učebnice biblické hebrejštiny

260 Kč
208 Kč
Vojna a mír B1/B2 - 20%

Nejznámější ruský román ve dvojjazyčném vydání! Román Vojna a mír se řadí mezi nejvýznamnější díla nejen ruské, ale i světové literatury. Popisuje Napoleonovo tažení do Ruska a obraz každodenního života v carském absolutismu z pohledu pěti aristokratických rodin.

podle věku
Ukázky

Vojna a mír B1/B2

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>