Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
podle věku

Vojna a mír B1/B2 - 20%

Nejznámější ruský román ve dvojjazyčném vydání! Román Vojna a mír se řadí mezi nejvýznamnější díla nejen ruské, ale i světové literatury. Popisuje Napoleonovo tažení do Ruska a obraz každodenního života v carském absolutismu z pohledu pěti aristokratických rodin.

podle věku
Ukázky

Vojna a mír B1/B2

229 Kč
183 Kč
Základy klasické hudební kompozice - 20%
Tato publikace je myšlenkově velice kompaktním, bohatou empirií podloženým textem a slouží jako kompendium základních okruhů vědomostí.
podle věku
Ukázky

Základy klasické hudební kompozice

320 Kč
256 Kč
Základy lékařské fyziky - 20%
Učebnice Základy lékařské fyziky srozumitelně popisuje základní fyzikální vztahy a metody, se kterými se student může nejčastěji setkat v klinické nebo experimentální medicíně.
podle věku
Ukázky

Základy lékařské fyziky

270 Kč
216 Kč
Angličtina na rovinu II - 20%
(1x)
Volné pokračování oblíbených fejetonů o nástrahách, které má angličtina pro české studenty podrobně a přitom zábavně rozebírá další zajímavé jazykové jevy. Část je zaměřena na úskalí anglických sloves, tentokrát i s praktickými cvičeními.
podle věku
Ukázky

Angličtina na rovinu II

159 Kč
127 Kč
Dante Alighieri A1/A2 - 20%

Učte se italsky s Dantem! Ponořte se s námi do životního osudu Danta Alighieriho. O jeho životě se toho ví málo, vlastnoruční rukopisy jeho děl beze stopy zmizely, ale velikost a význam jeho děl byly uznány již pár let po jeho smrti.

podle věku
Ukázky

Dante Alighieri A1/A2

169 Kč
135 Kč
Příprava na přijímací zkoušky na SŠ – Práce s textem - 20%

Zvládněte přijímací zkoušky na střední školu levou zadní! Čekají vás přijímací zkoušky z českého jazyka na střední školu? Základem úspěchu je práce s textem – umět se v něm orientovat, chápat souvislosti, odhalovat různé mluvnické a gramatické jevy.

podle věku
Ukázky

Příprava na přijímací zkoušky na SŠ – Práce s textem

149 Kč
119 Kč
1000 arabských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování arabských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
podle věku
Ukázky

1000 arabských slovíček

119 Kč
95 Kč
1000 portugalských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování portugalských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte.
podle věku
Ukázky

1000 portugalských slovíček

119 Kč
95 Kč
1000 vietnamských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování vietnamských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
podle věku
Ukázky

1000 vietnamských slovíček

159 Kč
127 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
podle věku
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 104 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>