Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
ekonomie

Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
ekonomie
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
První kroky v manažerské pozici - 20%
Získali jste svou první vedoucí pozici?
ekonomie
Ukázky

První kroky v manažerské pozici

297 Kč
238 Kč
Společenská odpovědnost ve sportu - 20%
Kniha zkušeného autora se jako první v ČR komplexně věnuje možnostem využití principů konceptu společenské odpovědnosti organizací (Corporate Social Responsibility) v oblasti sportu.
ekonomie
Ukázky

Společenská odpovědnost ve sportu

254 Kč
203 Kč
Startup za 7 dní - 20%
Dan Norris je známý internetový podnikatel, který vybudoval řadu úspěšných i neúspěšných projektů. Prošel si vzestupy i pády. V knize Startup za 7 dní vám předá ty nejhodnotnější zkušenosti a lekce, které se během své podnikatelské kariéry naučil.
ekonomie
Ukázky

Startup za 7 dní

249 Kč
199 Kč
Tvorba strategie a strategické plánování - 20%
Druhé vydání publikace se nově věnuje využití scénářů budoucnosti pro tvorbu variant strategie a pro volbu nejvhodnější varianty z hlediska rizik i příležitostí budoucího vývoje.
ekonomie
Ukázky

Tvorba strategie a strategické plánování

552 Kč
442 Kč
Účetnictví 2020, učebnice pro SŠ a VOŠ - 20%
Chcete se rychle a spolehlivě naučit účtovat? Jakou metodiku účtování použijete? Víte, jaké změny v účetnictví přináší rok 2020? Pomocí srozumitelného a podrobného výkladu se seznámíte se vším, co se týká účtování, a to v aktuálním znění od 1. ledna 2020.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví 2020, učebnice pro SŠ a VOŠ

249 Kč
199 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
ekonomie
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Finanční účetnictví veřejného sektoru - 20%
S knihou získáváte úplný přehled finančního účetnictví ve veřejném sektoru. Problematika účetnictví není popisována citací zákona, vyhlášek a standardů, ale přehledným a vysvětlujícím textem, vhodným pro běžného uživatele.
ekonomie
Ukázky

Finanční účetnictví veřejného sektoru

501 Kč
401 Kč
Interakce měnové a fiskální politiky před krizí a po ní - 20%
Studie bývalého člena bankovní rady České národní banky Pavla Řežábka je pokračováním unikátního výzkumu, který rozšiřuje pohled na vztah měnové a fiskální politiky a navazuje na předchozí práci: Měnová politika a její interakce s politikou fiskální.
ekonomie
Ukázky

Interakce měnové a fiskální politiky před krizí a po ní

170 Kč
136 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Již čtvrté vydání úspěšné učebnice autorského kolektivu VŠE v Praze se zabývá možnostmi tvorby a využitím systému finančních informací v řízení podnikatelského procesu z pozice managementu, jehož cílem je předložit ucelený účetní pohled na ekonomiku podniku.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

549 Kč
439 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>