Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
ekonomie

Marketing na Facebooku a Instagramu - 20%

Efektivní reklama na sociálních sítích krok za krokem Facebook a Instagram umožňuje i těm nejmenším firmám oslovit potenciální zákazníky. Tato kniha je prakticky orientovaným průvodcem, zaměřeným na celkový proces online komunikace, od založení firemních účtů, až po nastavení dynamických reklam a jejich optimalizaci.

ekonomie
Ukázky

Marketing na Facebooku a Instagramu

249 Kč
199 Kč
Moderní marketingová komunikace - 20%
Nové vydání komplexní publikace o marketingové komunikaci je zcela přepracováno a doplněno o nové poznatky, týkající se například online marketingové komunikace, B2B komunikace a trendech v oboru.
ekonomie
Ukázky

Moderní marketingová komunikace

339 Kč
271 Kč
Mikroekonomie - 20%
Druhé vydání Mikroekonomie je určeno všem zájemcům o mikroekonomickou větev ekonomie, která analyzuje chování ekonomických subjektů, ať již jsou jimi jednotlivci, domácnosti, podniky nebo vláda.
ekonomie
Ukázky

Mikroekonomie

424 Kč
339 Kč
(NE)KVALITA aneb pravdivý příběh kvality - 20%
Řízení kvality je dnes pojmem, který používá při svém řízení většina firem, a určitě nejen na českém trhu. Naneštěstí se v dnešní době tento pojem řeší především zorným úhlem snižování nákladů a zvyšování efektivity v každodenním životě firmy.
ekonomie
Ukázky

(NE)KVALITA aneb pravdivý příběh kvality

275 Kč
220 Kč
Diference ve spotřebním chování mužů a žen - 20%
Odborná monografie se zabývá významem pohlaví jako tradičního kritéria segmentace spotřebních trhů.
ekonomie
Ukázky

Diference ve spotřebním chování mužů a žen

69 Kč
55 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích.
ekonomie
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

229 Kč
183 Kč
Project Portfolio Management - 20%
Pracujete v týmu, nebo dokonce tým řídíte? Chcete zlepšit řízení projektů, aby jejich zdárný průběh neohrožovalo nevhodné vedení týmu? Hledáte postupy, jak pracovat efektivnějí?
ekonomie
Ukázky

Project Portfolio Management

279 Kč
223 Kč
Projektový management - 20%
Již třetí vydání publikace je komplexním a praktickým průvodcem pro všechny projektové manažery, podnikatele a studenty. Kniha je doplněna o řadu nových metod, zkušeností,témat, kterými jsou např. nové procesní modely, aktuální SW podpora pro řízení.
ekonomie
Ukázky

Projektový management

421 Kč
337 Kč
Spotřebitelské chování - 20%
Monografie nabízí obraz nákupního chování české populace, který je načrtnut pomocí závěrů kvantitativního výzkumu, který zkoumal postoje obyvatel České republiky ve věku 12 – 80 let k hmotným produktům, službám, společenským tématům a hudebním stylům
ekonomie
Ukázky

Spotřebitelské chování

69 Kč
55 Kč
Účetnictví 1 - 20%
Již třetí vydání úspěšné knihy objasňuje problematiku účetnictví podnikatelů zejména na příkladech a úlohách, včetně řešení a komentářů. Publikace je kompletně aktualizovaná.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví 1

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 83 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>