Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
ekonomie

Bankovnictví v teorii a praxi / Banking in Theory and Practice - 20%
Předkládaná publikace se snaží zájemce uvést do široké problematiky bankovnictví v teoretické i praktické rovině, a to s důrazem na Českou republiku a Evropskou unii.
ekonomie
Ukázky

Bankovnictví v teorii a praxi / Banking in Theory and Practice

340 Kč
272 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
ekonomie
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Podniková architektura - 20%
Podniková architektura napomáhá manažerům podniků v efektivním a pružném rozhodování o změnách v podniku tak, aby podnik v současném globálním konkurenčním prostředí byl schopen dlouhodobé existence.
ekonomie
Ukázky

Podniková architektura

300 Kč
240 Kč
Trénink techniky řeči - 20%
(1x)
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
ekonomie
Ukázky

Trénink techniky řeči

254 Kč
203 Kč
Intuitivní marketing prodává - 20%
Předkládaná kniha vám řekne, jak prostřednictvím moderních technologií a internetu, ale i tradičně tváří v tvář, oslovit nejen rozum, ale také instinkty a emoce klientů a dosáhnout tak prodejního a podnikatelského úspěchu.
ekonomie
Ukázky

Intuitivní marketing prodává

140 Kč
112 Kč
Moderní hotelový management - 20%
Aktualizované vydání knihy se zaměřuje, stejně jako první vydání, na provozní praxi a reálné fungování ubytovacího zařízení. Na českém trhu ojedinělá publikace je určena převážně studentům středních a vysokých škol.
ekonomie
Ukázky

Moderní hotelový management

229 Kč
183 Kč
Zákon o obchodních korporacích - 20%
Zákon o obchodních korporacích je jedním z klíčových předpisů nového soukromého práva a s účinností od 1. 1. 2014 nahrazuje obchodní zákoník. Plné znění s úvodním komentářem.
ekonomie
Ukázky

Zákon o obchodních korporacích

127 Kč
102 Kč
Zdravotnictví a integrovaný zachranný systém při hromadných neštěstích a katastrofách - 20%
Dostáváte do rukou zcela nové přepracované a doplněné vydání mimořádně čtenářsky úspěšné publikace, která vyšla v roce 2000 pod názvem „Medicína katastrof a hromadných neštěstí“.
ekonomie
Ukázky

Zdravotnictví a integrovaný zachranný systém při hromadných neštěstích a katastrofách

849 Kč
679 Kč
Finanční matematika pro každého - 20%
Kniha vysvětluje základní matematické postupy, které jsou spojeny s nejvýznamnějšími finančními produkty a instrumenty. Hlavními výhodami jsou stručnost a výstižnost knihy.
ekonomie
Ukázky

Finanční matematika pro každého

254 Kč
203 Kč
Marketing management - 20%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
ekonomie
Ukázky

Marketing management

1 947 Kč
1 558 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 83 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>