Nejprodávanější Kniha - březen 2024
povídky

Povídky ke kávě VI. - 11%
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky

Povídky ke kávě VI.

152 Kč
135 Kč
Dobrá bloncka - 28%
Dobrá bloncka je soubor různorodých Kerouacových textů, který rekapituluje témata, ke kterým se vracel, a to různými formami, beletristicky i žurnalisticky.
povídky

Dobrá bloncka

206 Kč
148 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Na otecké půdě - 11%
(1x)
Povídky z knihy „Na otecké půdě. Obrázky ze Žďárských hor“ jsou souborem již dříve časopisecky vydávaných povídek spojených lokalitou Žďárské vrchy.
povídky

Na otecké půdě

251 Kč
223 Kč
Je na kostele stále pět? - 50%
Fejetony a sloupky o zvířatech, lidech, levé mozkové hemisféře, Francii, Havaji, České Lípě i Českém Dubu, léčivém dubu, děravém kýblu, džungli, spolucestujících, kufrech, pitomém syndromu, kterým autorka trpí, a o všem, co tvoří její svět…
povídky
Ukázky

Je na kostele stále pět?

198 Kč
99 Kč
Montevidejci - 11%
Soubor povídek Montevidejci (Montevideanos) poprvé vyšel v roce 1959 a byl první literární prací autora, jež obdržela jednohlasné uznání kritiky i čtenářského publika.
povídky

Montevidejci

188 Kč
167 Kč
Nový věk – Nepovídka - 11%
(2x)
Jde o dvojici Bondyho původně samostatných prací, které vyšly samostatně několikrát v samizdatu a obě pak ještě v 80. letech i tiskem na stránkách Tigridova exilového časopisu Svědectví.
povídky
Ukázky

Nový věk – Nepovídka

179 Kč
159 Kč
Pád výletního mola - 58%
(1x)
Ať už prožijete dobrodružný viktoriánský příběh, zabrousíte do žánru sci-fi, přehoupnete se do reality dnešního světa, nebo se zamyslíte nad morálním přesahem jedné z povídek, vždy budete ohromeni autorovým vhledem a pověstným empatickým vcítěním.
povídky

Pád výletního mola

238 Kč
99 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Ve světle nebo ve stínu - 51%
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
povídky
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

303 Kč
148 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>