Nejprodávanější Kniha - březen 2024
povídky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Maltese stories / Maltské povídky - 11%
Jde o česko-anglickou knihu povídek z dnešní doby, kdy je Malta v Evropské unii, příběhy českého chirurga, který je pozván na Maltu, aby provedl unikátní operaci.
povídky

Maltese stories / Maltské povídky

270 Kč
240 Kč
Našlápnuto - 20%
(1x)

Povídky jednadvaceti začínajících i pokročilých autorek a autorů, kteří prošli literárními dílnami Evy Hauserové, tentokrát na téma cestování a cest všeho druhu, i těch životních.

povídky

Našlápnuto

200 Kč
160 Kč
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce - 6%
(3x)

Kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora, poupravená k 25. výročí vydání.

povídky
Ukázky

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

230 Kč
216 Kč
Adamův kostým
Merzovy povídky a krátké prózy jsou tak obyčejné i rozmanité, tak podivné i poetické jako je sám život: nečekané setkání s věštcem, podivuhodný příběh neznámého vynálezce, teskný život siláckého přistěhovalce, klopotné hledání skromného vesnického umělce.
povídky

Adamův kostým

117 Kč
Dubliňané - 6%
(5x)
Joyceovi Dubliňané patří k vrcholným dílům moderní prózy. V patnácti povídkách "jen" minimalisticky popisuje a analyzuje své bližní, příslušníky dublinské střední třídy z počátku 20. století.
povídky

Dubliňané

253 Kč
238 Kč
Ropuší kletba - 6%
Po 99 letech od vydání originálu vychází poprvé v téměř kompletní podobě překlad nejzásadnějšího souboru Meyrinkových povídek.
povídky

Ropuší kletba

253 Kč
238 Kč
Příběhy nočních děsů - 11%
Příběhy nočních děsů představují H.P.Blavatskou z neobvyklé stránky: jako důvtipnou glosátorku lidských slabostí a milovnici romantických povídek mírně hororových tónů. Avšak i za touto maskou poznáváme světoznámou teosofku.
povídky

Příběhy nočních děsů

234 Kč
208 Kč
Šamara - 11%
Drsný a často nelítostný - takový je v zásadě svět významné současné ruské autorky Svetlany Vasilenko (autorka úspěšné knihy Blběnka). V této povídkové sbírce se opět setkáváme s nepřikrášleným prostředím současného sovětského Ruska.
povídky

Šamara

260 Kč
231 Kč
Vyletí ptáček - 11%
Druhá posmrtně vydaná sbírka povídek představuje Kurta Vonneguta v jeho lehčí vyprávěcí poloze z počátku kariéry - povídky jsou plné hravé fantazie, občas se objeví i fantaskní či sci-fi motiv. Autorův rukopis je však rozpoznatelný na první pohled díky srd
povídky

Vyletí ptáček

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>