Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
sci-fi a fantasy

Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Nástroje smrti 2: Město z popela - 20%
(1x)
Clary Frayová si toužebně přeje, aby se její život zase vrátil do normálních kolejí. Ale co je vlastně normální, když jste lovec stínů, zabíjíte démony, vaše matka je v kómatu způsobeném zlověstným kouzlem..
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 2: Město z popela

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 3: Město ze skla - 20%
(1x)
Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 3: Město ze skla

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 4: Město padlých andělů - 20%
(1x)
Válka skončila, Clary se snaží stát dobrou lovkyní stínů. Nic ale není bez kazu. Někdo lovce stínů vraždí, a to by mohlo vyvolat další krvavou válku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 4: Město padlých andělů

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - 20%
(1x)
Jace znenadání zmizí. Spolek si dělá starosti kvůli Sebastiánovi. Všichni se snaží najít viníka a také zjistit, jak mohou nejlépe ochránit lovce stínů i zbytek světa před hrozícím nebezpečím.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 5: Město ztracených duší

249 Kč
199 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni - 20%
(2x)
Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se připravuje na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové. Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň 4 - Nositelé dubového listu - 20%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 4 - Nositelé dubového listu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 149 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>