Nejprodávanější Kniha - březen 2024

Eliška není strašidlo
Eliška je mládě netopýra, které se vypraví z lesa mezi lidi a netuší, co všechno tím způsobí. Příběh o hledání místa k životu i tam, kde na první pohled nejsme vítáni.

Eliška není strašidlo

266 Kč
Srdcovka
(3x)
Nejrozsáhlejší dílo Štěpánky Jislové je příhodným vrcholem její desetileté kariéry a dvousetstránkovým důkazem o evoluci českého komiksu.
Ukázky

Srdcovka

449 Kč
Nehmotné dědictví
(2x)
Leviho příběh, jehož hrdinou je piemontský inkvizitor 18. století, představuje jedinečný pokus o vykreslení života venkovské raně novověké společnosti severní Itálie.

Nehmotné dědictví

232 Kč
Intimní autoportrét
(5x)
Výběr z deníku, soukromé korespondence a dalších textů provázejí barevné reprodukce legendární mexické malířky (1907–1954). Její život příblížil také úspěšný film Frida z roku 2002.

Intimní autoportrét

356 Kč
Mladší za 2 týdny
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí.

Mladší za 2 týdny

404 Kč
Někdo z nás
(3x)
Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí.Minulost se probou

Někdo z nás

323 Kč
Mýtinami
(1x)
Vyslovení započalo vidění. Jakým způsobem ale pokračuje dál?

Mýtinami

225 Kč
Radost je lehkost, vánek, studená voda
(2x)
Dílo dosud roztroušené po časopisech a novinách, 23 rozhovorů (doplněných o 170 fotografií), které PZ poskytl médiím v uplynulých třiceti letech. Nerad hovořil o sobě, spíše se snažil zprostředkovat vlastní vnímání, jakési vnitřní obrazy, ...

Radost je lehkost, vánek, studená voda

537 Kč
Poslední jednorožec
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi
(2x)
Toto je kniha o dětech žijících v ústavní péči – o dobré práci s nimi i o špatné práci s nimi, o jejich příbězích, o rozhodnutích dospělých i o možných lepších volbách.

Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>