Nejprodávanější Kniha - březen 2024

Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.

Hořím

395 Kč
Rozruch v Andénách
Komiksový román. Zběsilá variace na brakové příběhy americké drsné školy ukazuje Borise Viana coby svého druhu Tarantina ze Saint-Germain-des-Prés.
Ukázky

Rozruch v Andénách

311 Kč
TMBOOK
(1x)
„Humor je jako Sovětský svaz, nemá hranice.“ První samostatný výbor z díla grafika a autora koláží...

TMBOOK

89 Kč
400 - Snídaně, brunch, kafe
(1x)
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi!
Ukázky

400 - Snídaně, brunch, kafe

449 Kč
Budoucnost nepráce
(1x)
Umělá inteligence (z)mění i vaši práci k nepoznání. Jste připraveni? Věřili jsme, že umělá inteligence nahradí pouze rutinní práci. Omyl. Nové generace AI toho umějí daleko víc. Psát, programovat, radit nebo malovat k nerozeznání od lidí.
Ukázky

Budoucnost nepráce

441 Kč
Akvárium
(4x)
V románu Akvárium David Vann krystalicky čistým stylem popisuje psychologii narušené rodiny, tíhu vytěsňovaných vzpomínek i sílu odpuštění. Knihu doprovázejí černobílé ilustrace.
Ukázky

Akvárium

250 Kč
Básně
Osmdesát let od narození a třicet let po smrti Karla Kryla vydává nakladatelství Torst úplný soubor všech jeho básnických sbírek, jak si je sám uspořádal a připravil k vydání.

Básně

493 Kč
Dceřina kletba
(3x)
Starý zločin si žádá nové oběti. Od autorky hitu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém.
Ukázky

Dceřina kletba

359 Kč
Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně
Desatero Marka Orko Váchy o životě, lásce, sexu, církvi, přírodě a přátelství. Tahle kniha vznikala při putování Podyjím, při rozjímání na zahradě jedné fary i dlouhých hovorech u vína.
Ukázky

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně

386 Kč
Šestidenní válka
První komplexní popis šestidenní války od americko-izraelského historika a diplomata Michaela B. Orena.

Šestidenní válka

494 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>