Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
přírodní vědy

Odpad domácí - 20%
Stručný miniprůvodce světem našeho domácího odpadu. Odpadu, který není ničím jiným, než věcmi, které nepotřebujeme nebo nechceme.
přírodní vědy
Ukázky

Odpad domácí

40 Kč
32 Kč
Pátrání po Schrödingerově kočce - 20%
Může elektron procházet současně dvěma různými štěrbinami? Může být kočka zároveň živá i mrtvá? Zkušený popularizátor John Gribbin poutavě a srozumitelně přibližuje podivuhodný svět kvantové fyziky.
přírodní vědy
Ukázky

Pátrání po Schrödingerově kočce

279 Kč
223 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
přírodní vědy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Základy biologie a genetiky člověka - 20%
V novém vydání učebnice studenti najdou vysvětlení obecných principů genetiky a podrobnější informace o speciálních podoblastech, jako je např. cytogenetika, molekulární genetika nebo imunogenetika a genetika ontogeneze.
přírodní vědy
Ukázky

Základy biologie a genetiky člověka

200 Kč
160 Kč
Základy statistiky - 20%
Publikace Základy statistiky přináší elementární poznatky z teorie statistiky a objasňuje podstatu statistického zpracování dat a tuto exaktní vědu přibližuje jako velmi praktickou disciplínu.
přírodní vědy
Ukázky

Základy statistiky

314 Kč
251 Kč
Co je život ? - 20%
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
přírodní vědy
Ukázky

Co je život ?

249 Kč
199 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
přírodní vědy
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Konstruktéři raketového věku - 20%

Sto let strhujícího souboje v dobývání vesmíru! Karel Pacner, který je českou "jedničkou" v popularizaci kosmonautiky, přináší v nejnovější rozsáhlé publikaci fakta o tajném souboji vědy a techniky dvou světových velmoci o dobytí vesmíru, ve kterém se startem Gagarina měli navrch Sověti, ale s dobytím Měsíce zvítězili Američané.

přírodní vědy
Ukázky

Konstruktéři raketového věku

319 Kč
255 Kč
Kyslík - 20%
(1x)
Kyslík je symbolem života. Má ovšem i druhou, mnohem temnější tvář. Vedle oživujícího elixíru se totiž stává i jedem, s nímž musí každý živý organismus bojovat nejrůznějšími prostředky, od antioxidantů až po důmyslné fyziologické adaptace.
přírodní vědy
Ukázky

Kyslík

299 Kč
239 Kč
Řád času - 20%
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.
přírodní vědy
Ukázky

Řád času

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>