Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
psychologie

Ještě to promysli - 20%
(1x)
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
psychologie
Ukázky

Ještě to promysli

289 Kč
231 Kč
Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
psychologie
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
O smyslu života - 20%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie
Ukázky

O smyslu života

169 Kč
135 Kč
Hypnoterapie - 20%
Příručka byla vydaná v rámci projektu podpory hypnoterapeutů v České Republice Britskou asociací terapeutů a hypnoterapeutů.
psychologie
Ukázky

Hypnoterapie

49 Kč
39 Kč
Miluj svůj život - 20%
(2x)
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí. Kniha nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nám dovolí prožít…
psychologie
Ukázky

Miluj svůj život

179 Kč
143 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 20%
(2x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
psychologie
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

279 Kč
223 Kč
Šum - 20%
(1x)
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!
psychologie
Ukázky

Šum

375 Kč
300 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
psychologie
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 186 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>