Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
příběhy ze života

Elena: Největší vítězství - 20%
Co se to jen s Timem děje? Od Elenina návratu z Ameriky je jako vyměněný a ona už vůbec neví, na čem vlastně je. Když Elena na posledním turnaji v sezoně spadne z koně a těžce se zraní, není to Tim, kdo ji navštíví v nemocnici, nýbrž Farid.
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Největší vítězství

209 Kč
167 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Řvi potichu, brácho - 20%
(1x)
Jeremiáš je jiný. Žije ve světě, který má svá přísná pravidla, ve světě, kde každý den v týdnu má jinou barvu a kde jsou krajíce chleba kulaté.
příběhy ze života
Ukázky

Řvi potichu, brácho

209 Kč
167 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Víš, že tě miluju? - 20%
(1x)
Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii! Eden se potkává se třemi nevlastními bratry, z nichž ten nejstarší je černou ovcí rodiny a od začátku s ním naráží na komunikační problémy.
příběhy ze života
Ukázky

Víš, že tě miluju?

259 Kč
207 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
příběhy ze života
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Noční kouzlo - 20%
Kdo se bojí..., potřebuje přítele! Další příběh z oblíbeného ranče Horseland, kde tentokrát není bezpečno. Mít přátele je pro jezdce z Horselandu to nejdůležitější. A nejen pro ně – i koně jsou rádi, že patří do stáda a mají vedle sebe vždy své kamarády, protože hory a lesy kolem ranče mohou být pro jednotlivce nebezpečné.
příběhy ze života
Ukázky

Noční kouzlo

89 Kč
71 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
příběhy ze života
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
příběhy ze života
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>