Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
příběhy ze života

Kufr z nebe - 20%
(1x)
Celé to začalo onou nanejvýš nepravděpodobnou událostí, kdy z nebe spadl kufr… Metropolitní policie požádala Jamieho a mne o sepsání zprávy o veškerých známých skutečnostech týkajících se vyšetřování případu Davida Brightona.
příběhy ze života
Ukázky

Kufr z nebe

319 Kč
255 Kč
Molly a kočičí kavárna - 20%
Když Mollyinu milovanou majitelku odvezou do pečovatelského domu, odmítne žít v novém domově, kterému vládne smečka zlých psů. Útěk za lepší budoucností ji dovede na práh staré kavárny, do které se právě nastěhovala nová majitelka.
příběhy ze života
Ukázky

Molly a kočičí kavárna

169 Kč
135 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná - 20%

Svět se řítí do záhuby, ale doktor Proktor se svými kamarády a vynálezy si ví vždycky rady! Dvojice kamarádů, zrzatý kluk Bulík a dobrosrdečná Líza, se se svým kumpánem, podivínským vynálezcem doktorem Proktorem opět pouštějí do nových dobrodružství. Tentokrát nejde o nic menšího než o konec světa.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a konec světa. Možná

249 Kč
199 Kč
Doktor Proktor a velká loupež zlata - 20%

Další neuvěřitelná a ještě bláznivější dobrodružství Bulíka, Lízy a jejich kumpána doktora Proktora Na neohrožený trojlístek se tentokrát obrátí s prosbou o pomoc samotný norský král. Jako praví vlastenci se bez váhání vydávají inkognito do Británie, aby zachránili Norsko před mezinárodní ostudou a hospodářskou krizí.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a velká loupež zlata

249 Kč
199 Kč
Dusty: Velký hrdina - 20%
Pavel s Dustym mají spoustu práce s hledáním Alexiny fenky Belly, která utekla z domu a dosud se nevrátila. Situace je o to vypjatější, že se Belle mají každým dnem narodit štěňátka.
příběhy ze života
Ukázky

Dusty: Velký hrdina

179 Kč
143 Kč
Ranč Jabloňový květ: Hanka a Pinto - 20%
Na ranči Jabloňový květ nikdy není nouze o nová dobrodružství. Nedávno zde našel dočasný domov poník Pinto, jehož majitel odjel na dovolenou. Mezi ním a Hanou začíná vznikat zvláštní pouto. Je však zřejmé, že Pinta i přesto cosi trápí – nechce žrát a straní se ostatních zvířat.
příběhy ze života
Ukázky

Ranč Jabloňový květ: Hanka a Pinto

169 Kč
135 Kč
Sofiin svět - 20%
(2x)
Román o dějinách filosofie. Norský učitel kombinací zdánlivě neatraktivních témat, jako jsou dějiny filosofie a příběh dospívání patnáctileté dívky, vytvořil knížku, která slaví mezi čtenáři neuvěřitelný úspěch. V roce 1995 se stala nejprodávanější knihou na světě.
příběhy ze života
Ukázky

Sofiin svět

209 Kč
167 Kč
Domov U Huňatých tlapek - 20%

Milujete zvířata? Pak přijměte pozvání do domova U Huňatých tlapek. Potkáte jich tam požehnaně! Hamish v životě nepohladila ani psa a teď má strávit léto u tety na statku plném zvířat. To asi nezvládne. S prvním psí čumáčkem položeným na jeho koleno se však chlapcova nejistota začne rozplývat a Hamish si život v obklopení zvířaty začne užívat.

příběhy ze života
Ukázky

Domov U Huňatých tlapek

199 Kč
159 Kč
Dusty: V nebezpečí - 20%
Hrdina na čtyřech tlapách Když se do Pavlova domu vloupali zloději, Dusty se zachoval jako skutečný hrdina: okamžitě je zahnal a pustil se do pronásledování. Přes veškerou jeho snahu se však lupičům podařilo uniknout.
příběhy ze života
Ukázky

Dusty: V nebezpečí

199 Kč
159 Kč
Elena: Na falešné stopě - 20%
Elena se svou nejlepší kamarádkou Melike při jedné ze společných vyjížděk zachrání srnku, která byla zraněna neznámou šelmou. Od lesníka se dozvídají, že podobných útoků na zvěř bylo v poslední době zaznamenáno více.
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Na falešné stopě

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>