Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
medicína

Vývojová neuropsychologie - 20%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
medicína
Ukázky

Vývojová neuropsychologie

373 Kč
298 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
medicína
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Nemocné rozhovory - 20%
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
medicína
Ukázky

Nemocné rozhovory

322 Kč
258 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
medicína
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Váš mozek se dokáže změnit - 20%

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

medicína
Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
199 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
medicína
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Farmakologie - 15%
Monografie pokrývá všechny oblasti jak obecné, tak i speciální farmakologie. Je určena jak pro pregraduální vzdělávání, tak i pro postgraduální odborníky širokého okruhu specializací.
medicína
Ukázky

Farmakologie

1 997 Kč
1 699 Kč
Biofeedback v teorii a praxi - 20%
Publikace podává ucelený pohled na skupinu metod biologické zpětné vazby – biofeedback z teoretického i aplikovaného hlediska.
medicína
Ukázky

Biofeedback v teorii a praxi

297 Kč
238 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 109 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>