Nejprodávanější knihy - březen 2024
detektivky

Dcera krále močálů - 59%
Dcera krále močálů je okouzlujícím napínavým psychologickým thrillerem, příběhem ženy, která musí riskovat vše, aby pronásledovala nebezpečného muže, který jí ničil minulost a nyní hrozí, že ukradne i její budoucnost.
detektivky
Ukázky

Dcera krále močálů

239 Kč
98 Kč
Stockholm - Přísně tajné
(5x)
Stockholm - Přísně tajné je napínavý příběh o honbě za uznáním a láskou v současném Stockholmu, který se okamžitě po svém vydání stal bestsellerem ve Švédsku, Německu, Itálii a dalších zemích.
detektivky
Ukázky

Stockholm - Přísně tajné

89 Kč
Dívka v ledu - 11%
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
359 Kč
Živí a mrtví
(1x)
Čtivá válečná novela bosensko-chorvatského spisovatele Josipa Mlakiće přináší českému čtenáři ojedinělý pohled na část jugoslávské války. Je zachycen velkou měrou autobiograficky. Příběh byl zfilmován.
detektivky

Živí a mrtví

80 Kč
Santiniho jazyk - 6%
(5x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
detektivky

Santiniho jazyk

253 Kč
238 Kč
Krvavé tajemství - 11%
(1x)
Večírek na zahradě kentského zámečku se nečekaně zvrtne, když je objevena mrtvola šestnáctileté Sophie, na jejíž počest se slavnost konala.
detektivky
Ukázky

Krvavé tajemství

359 Kč
319 Kč
Ovál - 11%
Smrt na kladenském stadionu. Originální detektivka ze sportovního prostředí. Kapitán Lenz si u svých kolegů z pražské kriminálky za necelých patnáct let služby vydobyl značný respekt – nejen svým vyšetřovatelským instinktem, ale také díky sportovním výkonům na běžeckých tratích.
detektivky
Ukázky

Ovál

359 Kč
319 Kč
Panoptikum pana Perkinse - 11%
Alfréd Perkins má zdánlivě všechno. Peníze, milenku, a především úspěšný podnik, s nímž na sklonku devatenáctého století kočuje Evropou.
detektivky

Panoptikum pana Perkinse

359 Kč
319 Kč
Půlnoc opět přichází - 11%
Policista Jim Chopin, přezdívaný Vrtulník Jim, stojí před nelehkým úkolem: najít soukromou vyšetřovatelku Kate Shugakovou. Ani ji, ani její poloviční vlčici Obludu už několik měsíců nikdo neviděl.
detektivky

Půlnoc opět přichází

341 Kč
303 Kč
Čas vraždy - 11%
(1x)
Pátá z řady detektivních příběhů z britského venkova s trochu vznětlivým, ale sympatickým detektivem inspektorem Stevem Carmichaelem.
detektivky

Čas vraždy

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 281 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>