Nejprodávanější Kniha - březen 2024
detektivky

Se džbánem pro vodu - 11%
Psycholog Martin Stein je opět přizván k dalšímu případu. Zpočátku se zdá, že se někdo mstí na bezdomovcích, ale další vražda ukáže, že jistý si na stezce u řeky nemůže být vůbec nikdo.
detektivky

Se džbánem pro vodu

260 Kč
231 Kč
Vinen, či nevinen - 11%
Bill Russell je zrovna na dostizích, kde působí jako dobrovolný stevard, když mu policie oznámí, že se jeho nejhorší noční můra stala skutečností – jeho milovaná žena byla nalezena mrtvá.
detektivky

Vinen, či nevinen

386 Kč
343 Kč
Návrat psa baskervillského
Představte si, že Jack Stapleton neutonul na blatech. Nejslavnější případ Sherlocka Holmese pokračuje.
detektivky
Ukázky

Návrat psa baskervillského

239 Kč
Vesnice - 11%
(6x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky.
detektivky

Vesnice

296 Kč
263 Kč
Vývrat - 11%
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

detektivky
Ukázky

Vývrat

403 Kč
358 Kč
Zahrada, Rest - 11%
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
detektivky
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
278 Kč
Návod na vraždu pro hodné holky - 11%
(3x)
YA detektivní thriller stejně působivý jako Riverdale a návykový jako Jeden z nás lže. Knihu jednoduše nedokážete odložit, dokud ji nepřečtete.
detektivky

Návod na vraždu pro hodné holky

404 Kč
359 Kč
Trujkunt - 11%
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
278 Kč
Špetka věčnosti - 51%
(2x)
Komisař Adamsberg má problém: z vězení uprchla vraždící ošetřovatelka, kterou kdysi zatkl, a teď má na něho spadeno. Krom toho se svým týmem řeší případ dvou mrtvých mladíků, zdánlivě zabitých při vyřizování drogových účtů.
detektivky

Špetka věčnosti

302 Kč
148 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
detektivky

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 281 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>