Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
romantika

Lovec - 20%
Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost.
romantika
Ukázky

Lovec

319 Kč
255 Kč
Beznadějný útěk - 20%
(1x)
Opravdu mohla knížeti Leovi od oltáře utéci už druhá nevěsta? A dokonce sestra té první! Říkali mu, že Violetta je poddajná, takže nebude mít problém sňatkem s ní spojit obě země, jak si to přál jeho otec!
romantika
Ukázky

Beznadějný útěk

69 Kč
55 Kč
Jak odolat pokušení… - 20%
Miri – žena, které chutnalo růžové víno a která chutnala jako vanilkový cukr. A Benjamin měl na to, aby si ji vychutnával, jenom tu dobu, kdy je v jeho sídle věznila sněhová bouře!
romantika
Ukázky

Jak odolat pokušení…

69 Kč
55 Kč
Její skandální klient - 20%
Políbila prince, a místo aby se proměnil v žabáka, zůstal princem… Pro Beatrici byl úkol „napravit mediální pověst“ prince Juliuse, následníka trůnu středomořského ostrovního království Bellanisiá, prací snů.
romantika
Ukázky

Její skandální klient

69 Kč
55 Kč
Nespoutaná vášeň - 20%
Nora se chystá odstěhovat do Paříže. Už poněkolikáté má zlomené srdce, a teď je navíc bez dolaru. Než ale odjede, chce zajistit své nejlepší přítelkyni Adeline dokonalou svatbu.
romantika
Ukázky

Nespoutaná vášeň

69 Kč
55 Kč
Srdce v plamenech - 20%
(1x)
Faith schází poslední rok do ukončení studia, ale po nepříjemném rozchodu s přítelem se ocitne v prekérní situaci. Naštěstí se jí naskytne ideální příležitost – práce v malém bistru, k níž patří i možnost pronájmu malé garsonky v tom samém domě.
romantika
Ukázky

Srdce v plamenech

249 Kč
199 Kč
Zimní svatba - 20%
Vánoce se blíží, na Rockwood se snášejí první vločky a Rosalind zjišťuje, že je těhotná. Nejšťastnější období roku však kazí zpráva o jejím manželovi Piersovi. Loď, na které se plavil, na moři ztroskotala a on se ocitl na pokraji smrti.
romantika
Ukázky

Zimní svatba

319 Kč
255 Kč
Zmije a křídla noci - 20%
(2x)
Oraya si vydobyla místo ve světě, který ji chce zabít. Aby adoptovaná lidská dcera upírského krále přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti.
romantika
Ukázky

Zmije a křídla noci

349 Kč
279 Kč
Tajemná kráska - 20%
(1x)

Příběh probouzejícího se romantického vztahu mezi vysoce urozeným aristokratem a neurozenou ženou z Anglie na konci druhého desetiletí 19. století.

Anthony Hurst, vévoda z Kingsborough, si uvědomí, že nastal nejvyšší čas, aby zplodil dědice.

romantika
Ukázky

Tajemná kráska

229 Kč
183 Kč
Vinice ve Francii - 20%
(2x)
Hattie má zlomené srdce, a tak když se jí naskytne příležitost pracovat na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského.
romantika
Ukázky

Vinice ve Francii

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 441 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 45 > >>