Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2024

Co je odtud vidět
(3x)
Snový román německé spisovatelky o lásce, kterou doprovází smrt, a smrti, kterou doprovází láska. Luisa žije na poklidné vesnici, jejíž magickou atmosféru dotváří i její babička Selma a mladík Frederik.

Co je odtud vidět

331 Kč
Divné děti a smutná kočka
(1x)

Co když ta smutná kočka patří opravdické čarodějnici? Prázdniny jsou už pomalu na odpis, ale na Milu s Petrem ještě čeká pořádné srpnové dobrodružství...

Divné děti a smutná kočka

341 Kč
Gulliverovy cesty
Proslulý utopický román pod rouškou zdánlivého cestopisu líčí poměry v Anglii 18. století, kritizuje stav civilizace a relativizuje sílu lidského rozumu.

Gulliverovy cesty

300 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy
Pokračování knihy bývalého moderátora televizního pořadu Top Gear, který si během covidu pořídil farmu a místo prohánění rychlých aut začal řídit největší traktor na světě.

Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy

242 Kč
Jirka postrach rodiny
Takového ztřeštěného kluka s originálními nápady by si přála každá rodina! Jen ta jeho s ním má někdy problém…

Jirka postrach rodiny

259 Kč
Kriminální příběhy osmdesátých let
Deset povídek o skutečných zločinech, které vyšetřovali špičkoví českoslovenští kriminalisté. Oblíbený žánr „true crime“ se věnuje opravdovým kriminálním případům a popisuje policejní pátrání podle vyprávění reálných detektivů.

Kriminální příběhy osmdesátých let

316 Kč
Národní opruzení
(4x)
Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou. Detektivka s romantickou zápletkou postavená na událostech českého národního obrození.

Národní opruzení

314 Kč
Oko
(3x)
Na samotě v horách žije slavný režisér hororových filmů Morbus Delacroix.
Ukázky

Oko

449 Kč
Pátý elefant
Není žádným tajemstvím, že Zeměplocha spočívá na hřbetech čtveřice slonů nevšedních rozměrů – a ke všemu jsou to chobotnatci mimořádně trpěliví, vezme-li se v potaz, co všechno mají na hrbu.

Pátý elefant

395 Kč
Prach, popel a dým
(1x)
První kniha z detektivní série Marie Kovandová. Překladatelka právnických textů narazí v knize z antikvariátu na dopis, který vzbudí její zvědavost. Pouští se proto do pátrání…

Prach, popel a dým

313 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 224 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>