Nejprodávanější tituly - březen 2024

Zničit - 11%
(10x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.

Zničit

449 Kč
399 Kč
... stačilo jen říct Jáchymov - 11%

Když přebíral v roce 2019 Miroslav Hampl Cenu Paměti národa, proběhl mu hlavou nejtěžší úsek jeho života, na který se snažil celou dobu zapomenout. Jáchymov, komunistický lágr, kam ho odsoudili k těžké dřině a ponižování.

... stačilo jen říct Jáchymov

223 Kč
198 Kč
Bohové jadeitu a stínu

Poloostrov Yucatán, 20. léta minulého století. Velká města na severu Mexika pulsují jazzovými rytmy, ale Kasiopea Tun uklízí a posluhuje v bohaté rezidenci svého děda a na zábavu nemá čas.

Bohové jadeitu a stínu

61 Kč
Druhá Nadace - 20%
(2x)
Osud lidstva spočívá v rukou Arkadie Darellové, čtrnáctileté dívky obtížené hrozným tajemstvím. A zatímco se vědci Druhé Nadace připravují na rozhodující střetnutí s Mezkem, zástupci přemožené První Nadace se vydávají do vesmíru na beznadějnou cestu.
Ukázky

Druhá Nadace

188 Kč
150 Kč
Fitness jóga
Chcete se zbavit přebytečných kilogramů, vyrýsovat svaly nebo se prostě jen dostat do té správné formy? Vyzkoušejte fitness jógu, která je ideálním nástrojem k procvičení celého těla.

Fitness jóga

89 Kč
Hedvábné stezky - 11%
(5x)
Monumentální publikace, která představuje historii světa v nových souvislostech.

Hedvábné stezky

629 Kč
559 Kč
Chaloupky - 11%
(4x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.

Chaloupky

296 Kč
263 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Little Swiss Ski Chalet - 11%
(4x)
It's time to pack your bags and head to the breathtaking, snow-covered peaks of the Swiss Alps for velvety hot chocolates, delicious cheeses and a gorgeous love story...

Little Swiss Ski Chalet

251 Kč
223 Kč
Maturita z českého jazyka a literatury - Ústní zkouška - 11%
Nová příručka zaměřená na ústní část maturitní zkoušky z českého jazyka a literatury je určena zejména žákům 4. ročníků středoškolských oborů zakončených maturitní zkouškou. Je možné s ní pracovat také průběžně od 1. ročníku.

Maturita z českého jazyka a literatury - Ústní zkouška

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>