Kniha Jezte skutečné jídlo je odborně fundovaná a přitom pro laiky přístupná příručka shrnující východiska realfoodingového hnutí, jež usiluje o návrat přirozeně upravených, opravdových potravin do našeho každodenního jídelníčku.
S pomocí této knihy proniknete do hloubky a klidu jin jógy. Objevíte rovnováhu jin a jang, seznámíte se s meridiánovými energetickými drahami a pěti elementy - dřevem, kovem, zemí, vodou a ohněm.
Kniha přináší nové poznatky v oblasti výživy, provádění půstu a zejména třítýdenní ozdravný program, který vaše tělo naučí naplno využít svůj potenciál a vede k utužení zdraví a zpomalení stárnutí.
Autor podává v tomto svém skvostném díle jedinečné poznatky z praktického užití magického umění. Kniha, ač nepříliš obsáhlá, dává jasný klíč a hermetický pohled na spagyrickou, hermetickou mumiální léčbu a praktiky očarování.
Po bibli otužilců, úspěšné knize Začni teď, se český iceman a reprezentant ve freedivingu David Vencl vydává do světa nádechového potápění. Barvitě a se svým nezaměnitelným humorem popisuje cestu ke svému druhému světovému rekordu pod ledem.
První ze dvou přelomových knih Anthonyho Williama o našem nejsložitějším orgánu – MOZKU – se do hloubky zabývá tím, proč lidé na celém světě trpí poruchami duševního zdraví a nejrůznějšími symptomy a stavy souvisejícími se špatně fungujícím mozkem.
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.