Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - duben 2024
světová

Jeho království
(1x)
Stvořitel Egypťana Sinuheta – původním školením teolog – přiblížil Kristovu dobrou zvěst moderně, s ohledem na všední mentalitu obyvatel starověkého Středomoří.
světová

Jeho království

449 Kč
Pro hrst dukátů
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
světová

Pro hrst dukátů

338 Kč
Smršť
(7x)
Hrdinové mysteriózního thrilleru Smršť zažívají tu nejhorší noční můru v pustém regionu na pomezí Slovenska a Polska. Josef Karika sugestivně spojuje klasickou lidovou povídačku o větrnici s moderním žánrem hororu.
světová

Smršť

349 Kč
Krysburger
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
světová

Krysburger

331 Kč
Závod s časem
(1x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.
světová

Závod s časem

404 Kč
Barevný závoj
(5x)
Příběh dívky z anglické lepší společnosti, která se bez lásky provdá za lékaře. Vzrůstající odcizenost manželů se však začne drolit v centrální Číně, kde oba pomáhají při epidemii cholery. Z povrchní ženy se stává pokorná a chápavá bytost.
světová

Barevný závoj

331 Kč
Čajovna v Tokiu
(7x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
světová

Čajovna v Tokiu

404 Kč
Má sestřenka Rachel
Píše se rok 1830. Po náhlé smrti bratrance Ambrože, jenž mu byl opatrovníkem i rádcem, je čtyřiadvacetiletý Filip Ashley na cornwallské panství sám. I když ne docela. Zakrátko z daleké Florencie přicestuje poloviční Italka...
světová

Má sestřenka Rachel

395 Kč
Murtagh
Legenda pokračuje. Vraťte se do světa Eragona a Dračích jezdců! Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno.
světová

Murtagh

494 Kč
Unesený Západ
(2x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.
světová

Unesený Západ

267 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 82 položek
1 2 3 .. 9 > >>