Nejprodávanější tituly - duben 2024
sci-fi

Růže pro Algernon - 11%
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
310 Kč
Kosmokluk - 11%
(1x)

Píšou se 60. léta minulého století. Amerika a Rusko závodí o to, kdo dobude vesmír. Dvanáctiletá Ruth je sirotek a žije u své příšerné tety na odlehlé farmě.

sci-fi
Ukázky

Kosmokluk

358 Kč
318 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 11%
(8x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

sci-fi
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

529 Kč
470 Kč
Hyperion - 11%
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

358 Kč
318 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - 11%
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
278 Kč
Kapitula: Duna - 11%
Šestý díl světoznámé série! Pouštní planeta Arrakis byla zničena. Pod vedením Matky představené Darwi Odradové kolonizuje Bene Gesserit úrodnou planetu.
sci-fi
Ukázky

Kapitula: Duna

494 Kč
439 Kč
Neuromancer - 11%
Case, jeden z nejlepších „kovbojů kyberprostoru“, kteří se pohybují ve virtuálním vesmíru, udělal chybu, za kterou byl surově potrestán.
sci-fi

Neuromancer

359 Kč
319 Kč
Dune Messiah - 11%

The extraordinary sequel to Dune, the greatest science fiction novel of all time.

Twelve years after his victory over House Harkonnen, Paul Atreides rules as emperor from the desert planet Arrakis - but his victory has had profound consequences.

sci-fi

Dune Messiah

269 Kč
239 Kč
Kód Mýtina - Zpátky ve Hře - 11%
Herní fenomén z postapokalyptické Prahy. Must-read pro fandy LitRPG!
sci-fi
Ukázky

Kód Mýtina - Zpátky ve Hře

359 Kč
319 Kč
Převozník - 11%
Od autora bestselleru New York Times Přechod přichází strhující nový román o skupině přeživších na skryté ostrovní utopii – kde pravda není taková, jak se zdá.
sci-fi

Převozník

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 311 položek
<< < 1 2 3 4 .. 32 > >>