Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
zdravá výživa

Mladší za 2 týdny - 11%
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí.
zdravá výživa

Mladší za 2 týdny

404 Kč
359 Kč
365 nízkosacharidových receptů - 11%
Stále víc lidí sází na nízkosacharidovou dietu. Pokud chcete zároveň dobře jíst a udělat něco pro své zdraví, dobíjet energii, cítit se fit a s tím dosáhnout a udržet požadovanou váhu, pak je pro vás nízkosacharidová dieta to pravé.
zdravá výživa

365 nízkosacharidových receptů

449 Kč
399 Kč
Kuchařka při autoimunitních onemocněních - 11%
(2x)
Autoimunitní protokol (AIP), s nímž se v této kuchařce seznámíte, představuje nejlepší způsob stravování a podpory zdraví pro 50 milionů osob, které autoimunitní onemocnění sužuje.
zdravá výživa

Kuchařka při autoimunitních onemocněních

358 Kč
318 Kč
Přerušovaný půst - 11%

Přerušovaný půst podle Petry Bracht je podle nejnovějších studií nejlepším konceptem v oblasti výživy, jaký dosud existoval. Pomocí přerušovaného půstu můžete efektivně dosáhnout vysněné hmotnosti: bez jojo-efektu zeštíhlíte natrvalo.

zdravá výživa

Přerušovaný půst

394 Kč
350 Kč
Přerušovaný půst pro ženy - 11%
Speciálně pro ženy navržený šestitýdenní program PP45, který je trvale udržitelnou cestou k tomu cítit se lépe, zhubnout a zlepšit zdraví.
zdravá výživa

Přerušovaný půst pro ženy

422 Kč
375 Kč
Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně - 11%
485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny ...
zdravá výživa

Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně

359 Kč
319 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu
Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví.
zdravá výživa

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

399 Kč
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - 11%
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.
zdravá výživa

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

404 Kč
359 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
zdravá výživa
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale - 11%
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Zelenina a luštěniny.
zdravá výživa

Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>