Nejprodávanější Kniha - duben 2024
naučné

Moje první kniha o pocitech (Montessori: Svět úspěchů) - 11%
Jak se dnes cítíš? Dokážeš z výrazu tváře druhých vyčíst, jaké emoce právě prožívají? Umíš překonat svůj hněv nebo strach?
naučné

Moje první kniha o pocitech (Montessori: Svět úspěchů)

206 Kč
183 Kč
Moje první kniha o zvířatech z lesa (Montessori: Svět úspěchů) - 11%
Dokážeš utíkat v lese tak rychle jako vlk Vojta? Kolik zvládne strakapoud Karel udělat do stromů děr? Které z lesních zvířat má nejdelší ocas?
naučné

Moje první kniha o zvířatech z lesa (Montessori: Svět úspěchů)

206 Kč
183 Kč
Psi - 11%
Milovníci psů, zbystřete! Tato kniha je plná těch nejoblíbenějších i nejvzácnějších psích plemen, od pracovitých ohařů po přítulné mazlíčky. Objevte, čím je každé plemeno jedinečné.
naučné

Psi

341 Kč
303 Kč
Dědečku, už chodím do školy - 11%
Dědečku, už chodím do školy je dalším pokračováním oblíbené série knížek Dědečku, vyprávěj a Dědečku, ještě vyprávěj. Laskavý dědeček si opět povídá se svou zvídavou vnučkou Viktorkou o světě kolem nich.
naučné

Dědečku, už chodím do školy

359 Kč
319 Kč
Jak vidět neviditelné - 11%
Svět potřebuje tvořivé lidi, tak se neboj popustit uzdu fantazii a nech se inspirovat.
naučné
Ukázky

Jak vidět neviditelné

495 Kč
440 Kč
Malované dějiny Evropy - 11%
Dějiny Evropy hravě a komiksově – od pravěku až po současnost. 80 komiksových příběhů barvitě líčí historické mezníky Evropy a volně navazuje na populární Obrázky z českých dějin a pověstí.
naučné
Ukázky

Malované dějiny Evropy

359 Kč
319 Kč
Protože jsi výjimečná osobnost - 11%
Každý z nás je výjimečná bytost obdařená talentem, který je třeba rozvíjet a podporovat. Společně s Marií se vaše dítě vydá na objevnou cestu plnou vnitřní síly. Na jejím konci zjistí,že i ono je jedinečnou bytostí.
naučné

Protože jsi výjimečná osobnost

269 Kč
239 Kč
S hlavou v oblacích - 11%
(1x)
Asi každý se někdy zasnil, jaké by to bylo roztáhnout křídla a vznést se do vzduchu jako pták. Ale jak vlastně ptáci létají? A co netopýři nebo motýli? K čemu je některým savcům či plazům schopnost plachtit? ...
naučné
Ukázky

S hlavou v oblacích

449 Kč
399 Kč
Továrna na hovínka - 11%
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte.
naučné

Továrna na hovínka

269 Kč
239 Kč
Vyjmenovaná slova - 11%
Befeleme pes se veze – kdo by neznal tuto trochu podivnou říkanku coby pomůcku na zapamatování obojetných souhlásek? Možná že novopečení třeťáci ji v září uslyší v lavicích poprvé a budou mít z vyjmenovaných slov oči navrch hlavy.
naučné

Vyjmenovaná slova

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>