Nejprodávanější tituly - duben 2024
právo

Zákoník práce s výkladem - 11%
Seznamte se díky této osvědčené publikaci komplexně s nejnovějšími změnami zákoníku práce i s dalšími aktuálními výkladovými otázkami.
právo

Zákoník práce s výkladem

197 Kč
175 Kč
Co je to vlastnictví? - 11%
Co je to vlastnictví? aneb Hledání principů práva a vlády (1840) je poměrně raný, ale snad nejznámější text Pierra-Josepha Proudhona.
právo
Ukázky

Co je to vlastnictví?

495 Kč
440 Kč
Sociální práce na příkladech z praxe - 11%
Kde začíná a končí pomoc sociálních pracovníků jejich klientům?
právo

Sociální práce na příkladech z praxe

242 Kč
215 Kč
Trestní právo hmotné - 11%
Osvědčená vysokoškolská učebnice trestního práva hmotného je určena především studentům právnických fakult, má však své místo i v knihovnách soudců, advokátů, státních zástupců, policistů, probačních úředníků a jiných odborníků.
právo

Trestní právo hmotné

1 305 Kč
1 160 Kč
Obchodní společnosti pohledem Corporate Governance
Publikace je určena široké odborné veřejnosti zabývající se problematikou obchodních společností a dobré správy společností.
právo

Obchodní společnosti pohledem Corporate Governance

134 Kč
Sociální správa
Monografie Sociální správa – Organizace a řízení sociálních systémů je určena jak studentům sociálních, právních a příbuzných oborů, tak profesionálům v oblasti sociální práce, sociální správy a státní správy.
právo

Sociální správa

179 Kč
Újma, škoda v ČR a SR - 11%
Kniha se zabývá problematikou újmy, škody a odpovědnosti za škodu, včetně stanovení ušlého a hypotetického ušlého zisku pro Českou i Slovenskou republiku. V primární – teoretické části – se nachází aspekty tvorby odpovědnosti za škodu.
právo

Újma, škoda v ČR a SR

189 Kč
168 Kč
Jak bydlet a podnikat v nájmu - 20%
Kniha slouží jako praktická pomůcka zejména pro pronajímatele a nájemce při uzavíraní smluv a řešení sporů, uvádí odpovědi na nejčastější otázky vyplývající z praxe, uvnitř naleznete i praktické vzory smluv a podání.
právo
Ukázky

Jak bydlet a podnikat v nájmu

288 Kč
230 Kč
Zaměstnávání cizinců v České republice - 11%
Zaměstnávání cizinců vyvolává řadu právních otázek. Odpovědi nabízí předkládaná publikace, v jejímž autorském kolektivu jsou přední odborníci z Právnické fakulty Univerzity Karlovy i advokáti specializovaní na tuto problematiku.
právo

Zaměstnávání cizinců v České republice

374 Kč
332 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
právo

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>