Nejprodávanější tituly - duben 2024
pedagogika, didaktika

Myslet nahlas - mluvit nahlas - 11%
(1x)
Feuersteinova metoda zlepšuje poznávací dovednosti člověka a jeho schopnost organizace informací. Podle autora není inteligence neměnnou strukturou, ale je možné s ní pracovat a rozvíjet ji...
pedagogika, didaktika

Myslet nahlas - mluvit nahlas

341 Kč
303 Kč
Dejme mozky dohromady - 11%
Publikace představuje praktickou příručku pro logopedy, psychology, ergoterapeuty, případně další zaměstnance ve zdravotnictví či v sociálních službách, kteří pracují s lidmi s kognitivními a řečovými deficity a napomáhají v jejich rehabilitaci.
pedagogika, didaktika

Dejme mozky dohromady

269 Kč
239 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Šimonovy pracovní listy 7 - 11%
Logopedická cvičení - soubor druhý, napomáhá dětem předškolního věku i malým školákům rozšiřovat slovní zásobu, zlepšovat vyjadřovací obratnost a přispívá k rozvoji sluchového vnímaní, zrakové orientace, sluchové i zrakové paměti.
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 7

125 Kč
111 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

pedagogika, didaktika

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Aktivity pro rozvoj jemné motoriky - 11%
Jemná motorika se podílí na většině činností, které denně provádíme. Oblékání, obouvání, čištění zubů…, o vše jsou činnosti, při nichž ji zapojujeme a které se rozvíjejí již od dětství.
pedagogika, didaktika

Aktivity pro rozvoj jemné motoriky

251 Kč
223 Kč
333 her pro malé i velké skupiny dětí ve věku 8 - 14 let - 11%
Hledáte nápady na zábavné odpoledne nebo prázdninový program? Zkušený odborník na hry Hans Hirling představuje 333 her pro malé i velké skupiny.
pedagogika, didaktika

333 her pro malé i velké skupiny dětí ve věku 8 - 14 let

284 Kč
252 Kč
Arteterapeutické aktivity a mindfulness - 11%
Mnohé děti, které zažily vážné trauma, se uzavřou do sebe a je pro ně složité zapojit se aktivně do terapeutického procesu.
pedagogika, didaktika

Arteterapeutické aktivity a mindfulness

314 Kč
279 Kč
Dějepis mezi vědou a vyprávěním - 11%
Kniha nabízí svébytný příspěvek do debaty o potenciálu výuky dějepisu a jejím propojení s moderními poznatky historických a společenských věd. Zároveň odpovídá na zvýšenou poptávku po výuce kritického myšlení a mediální gramotnosti.
pedagogika, didaktika

Dějepis mezi vědou a vyprávěním

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>