Nejprodávanější tituly - duben 2024
detektivky

Kdo vraždí v Černých lesích? - 11%
V Českém království vládne Jindřich Korutanský, kterého již nikdo nebere vážně, zemí zmítají nepokoje, a aby toho nebylo málo, někdo začal vraždit významné představitele městského stavu, jejichž statky se nacházejí v oblasti tzv. Černých lesů.
detektivky

Kdo vraždí v Černých lesích?

269 Kč
239 Kč
Ticháček - 11%
Ticháček. Neumělá dětská kresbička na různých místech. Kde je Ticháček, je také mrtvé tělo. Opravdu tu řádí sériový vrah? Ticháčků i brutálních vražd přibývá a soukromá vyšetřovatelka Tara je tentokrát zcela bezradná.
detektivky

Ticháček

314 Kč
279 Kč
Vraždy v Cherringhamu - Smrt ve vánici - 20%
Běsnící sněhová bouře skoro úplně odřízne Cherringham od okolního světa. V místním pečovatelském domě zároveň eskaluje řada problémů. Jeden z pacientů jej z neznámých důvodů uprostřed vánice opustí.
detektivky
Ukázky

Vraždy v Cherringhamu - Smrt ve vánici

159 Kč
127 Kč
Vražedná naděje - 11%
(1x)
Krev nelže. Čtvrtý díl návykové detektivní série.
detektivky

Vražedná naděje

404 Kč
359 Kč
Klasztor, Návrat - 11%
(5x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

223 Kč
198 Kč
Kandidáti na vraha - 11%
Originální detektivka z prostředí současné Židovské obce v Praze. Krátce před dramatickou volbou předsedy Židovské obce je na starém židovském hřbitově na Žižkově nalezena mrtvola mladé ženy.
detektivky
Ukázky

Kandidáti na vraha

314 Kč
279 Kč
Markovič: Lovec přízraků - 11%
(1x)
Byly to výjimečné a výjimečně kruté případy. Když kriminalisté poprvé stáli na místech vražd, nad zuboženými těly obětí, připadal jim neznámý pachatel jako vzdálený přízrak. Jako monstrum s nepochopitelným myšlením a ještě zvrácenějším konáním…
detektivky

Markovič: Lovec přízraků

413 Kč
367 Kč
Prach, popel a dým - 11%
Marie Kovandová se po rozpadu manželství přestěhuje do malé vesničky na Moravě. Při pracovní cestě do Olomouce navštíví antikvariát a koupí si několik knih.
detektivky

Prach, popel a dým

260 Kč
231 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Trujkunt - 11%
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 640 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 64 > >>