Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
detektivky

Vražedná naděje - 20%
(1x)
Přípravy na Den díkůvzdání v městečku Lost Creek jsou v plném proudu, když Madison přivolají k vraždě pečovatelky.
detektivky
Ukázky

Vražedná naděje

319 Kč
255 Kč
Kandidáti na vraha - 20%
Krátce před dramatickou volbou předsedy Židovské obce dojde k záhadným úmrtím dvou žen. Zda zločiny souvisejí s volbou předsedy a jestli vedou stopy k událostem druhé světové války se snaží objasnit soukromý detektiv se svým podivínským pomocníkem Lálou…
detektivky
Ukázky

Kandidáti na vraha

249 Kč
199 Kč
Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Kdo vraždí v Černých lesích?
V Českém království vládne Jindřich Korutanský, kterého již nikdo nebere vážně, zemí zmítají nepokoje, a aby toho nebylo málo, někdo začal vraždit významné představitele městského stavu, jejichž statky se nacházejí v oblasti tzv. Černých lesů.
detektivky
Ukázky

Kdo vraždí v Černých lesích?

199 Kč
Pokrevní pouta - 20%
(2x)
Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici?
detektivky
Ukázky

Pokrevní pouta

369 Kč
295 Kč
Ticháček - 20%
Ticháček. Neumělá dětská kresbička na různých místech. Kde je Ticháček, je také mrtvé tělo. Opravdu tu řádí sériový vrah? Ticháčků i brutálních vražd přibývá a soukromá vyšetřovatelka Tara je tentokrát zcela bezradná.
detektivky
Ukázky

Ticháček

189 Kč
151 Kč
Zakletý klášter - 20%

Šarkan se vrací. Po třinácti letech v zámoří, kde bojoval ve válce Severu proti Jihu a střežil právo v západním pohraničí, míří Adam Šarkan zpět na rodný Gemer.

detektivky
Ukázky

Zakletý klášter

278 Kč
222 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Zlověstné jaro - 20%
Kolekce povídek s jarní tematikou od královny klasické krimi. Příroda se probouzí ze zimního spánku, mrazivé počasí střídají dešťové přeháňky, nastává čas klíčení – žel platí to i pro zločiny všeho druhu.
detektivky
Ukázky

Zlověstné jaro

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 446 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 45 > >>