Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2024

Dědictví - 11%
„Roba je enem na robotu,“ zní poučení, které předávají ženy na Hlučínsku z generaci na generaci. Těžký život, do kterého zasáhne i válka, poutavě popisuje autorka, která tento kraj dobře zná.

Dědictví

313 Kč
278 Kč
Eliáš a babička z vajíčka - 11%
Vtipný, citlivý a laskavý příběh o malém chlapci, na kterého nemají jeho rodiče čas. Cítí se sám, dokud v zahradě neobjeví vejce, z něhož se vyklube malinká babička s křídly.

Eliáš a babička z vajíčka

268 Kč
238 Kč
Klekí Petra, bílý otec Apačů - 11%
Autorem knížky je Jaroslav Moravec, redaktor, spoluzakladatel nakladatelství Toužimský & Moravec, a posléze i spisovatel. Za hlavního hrdinu svého dobrodružného příběhu si vybral Klekí Petru, bělocha, který zasvětil svůj život Apačům.

Klekí Petra, bílý otec Apačů

241 Kč
214 Kč
Kriminální příběhy osmdesátých let - 11%
Deset povídek o skutečných zločinech, které vyšetřovali špičkoví českoslovenští kriminalisté. Oblíbený žánr „true crime“ se věnuje opravdovým kriminálním případům a popisuje policejní pátrání podle vyprávění reálných detektivů.

Kriminální příběhy osmdesátých let

316 Kč
281 Kč
Má sestřenka Rachel - 11%
Píše se rok 1830. Po náhlé smrti bratrance Ambrože, jenž mu byl opatrovníkem i rádcem, je čtyřiadvacetiletý Filip Ashley na cornwallské panství sám. I když ne docela. Zakrátko z daleké Florencie přicestuje poloviční Italka...

Má sestřenka Rachel

395 Kč
351 Kč
Murtagh - 11%
Legenda pokračuje. Vraťte se do světa Eragona a Dračích jezdců! Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno.

Murtagh

494 Kč
439 Kč
Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou - 11%
Deset původních českých detektivních příběhů pro děti s hádankou, které vycházejí též knižně. Osmiletý Petr a dvanáctiletá Pavla jsou sourozenci, kteří se stávají svědky nebo přímými účastníky vyšetřování různých kriminálních případů.

Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou

297 Kč
264 Kč
Smutek poručíka Borůvky - 11%
Soubor vtipně napsaných detektivních povídek z šedesátých let, které spojuje postava melancholického vyšetřovatele – poručíka Borůvky.

Smutek poručíka Borůvky

329 Kč
292 Kč
Tajuplné příběhy - 11%
Vraždy, duchové i nevysvětlitelná zmizení. Sbírka napínavých a dobrodružných povídek z pera mistra vypravěče Arthura Conana Doyla. Co se děje v záhadném vlaku, ve kterém mizí cestující a nečekaně se objevují mrtvá těla?

Tajuplné příběhy

260 Kč
231 Kč
Unesený Západ - 11%
(2x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.

Unesený Západ

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 204 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>