Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
detektivky

Červenka - 20%
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
detektivky
Ukázky

Červenka

299 Kč
239 Kč
Přišla z moře - 20%
(9x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
detektivky
Ukázky

Přišla z moře

189 Kč
151 Kč
Světla na pobřeží
(1x)
Čtyřicátník Michael Dabert, někdejší příslušník francouzské Cizinecké legie, ale též nájemný žoldák a bezpečnostní expert, se už poněkolikáté pokouší odstřihnout od své minulosti.
detektivky
Ukázky

Světla na pobřeží

199 Kč
Ve slepé uličce - 20%
(7x)

Pátý díl série případů komisaře Wallandera. Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.

detektivky
Ukázky

Ve slepé uličce

169 Kč
135 Kč
Ve stínu zločinu - 20%
Dvě sestry, jedna blondýnka, druhá bruneta, jedna vzorná, druhá... řekněme... méně. Setkávají se u soudu mafiánského bosse. Teď je ten správný čas, aby Jana, milenka zavřeného bosse, unikla z vlivu mafie. Jenže stíny minulosti ji stále provázejí.
detektivky
Ukázky

Ve stínu zločinu

79 Kč
63 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
detektivky
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Hlavolam
(8x)
Extraliga severské krimi. Od autora knihy Síť a Čtvrtá oběť.
detektivky
Ukázky

Hlavolam

94 Kč
Krátké setkání, s vraždou - 20%
Detektivka, jejíž děj se odehrává mezi českými exulanty a emigranty v Torontu po roce 1968.
detektivky
Ukázky

Krátké setkání, s vraždou

129 Kč
103 Kč
Návrat mistra
(3x)
Pán Milána Gian Galeazo Visconti se nevzdává snahy získat vévodskou korunku, kterou mu však může udělit jenom Václav IV., král český a římský. A tak se musí Lukáš znovu vrátit do Čech, už jako vážený milánský mistr.
detektivky
Ukázky

Návrat mistra

189 Kč
Pavoučí síť
(1x)
Lukášovi, platnéřskému tovaryšovi, se podařilo za přispění svého příznivce Lorenza Scorsiniho šťastně uniknout z Prahy, kde mu bylo několikrát ukládáno o život. Co mu asi přinese jeho nový domov, Miláno?
detektivky
Ukázky

Pavoučí síť

189 Kč
Zobrazuji 421 - 430 z 446 položek
<< < 1 .. 41 42 43 44 45 > >>