Nejprodávanější tituly - květen 2024

Desatero pohybů
(1x)
Vážky létají přes oceán z Indie do Mosambiku, i když jejich tělo disponuje zásobou energie jenom na čtyři hodiny letu. Vorvaňovci při potápění do tříkilometrových hloubek stráví pod hladinou skoro čtyři hodiny.

Desatero pohybů

449 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se

Šikmý kostel 2

395 Kč
Spiknutí
(6x)
Podzim 2021. Opozice vyhrála volby do Poslanecké sněmovny a chystá se převzít vládu. Těsně po volbách odjíždí do nemocnice tehdejší prezident republiky Miloš Zeman, který je s nastupující Fialovou garniturou od svého příchodu na Hrad v roce 2013 každ

Spiknutí

257 Kč
Smrt šumavského poustevníka
(3x)
Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice.

Smrt šumavského poustevníka

332 Kč
Poslední sbohem
V novém románu Tima Weavera musí David Raker vyřešit dávnou vraždu i nevysvětlitelné zmizení...

Poslední sbohem

512 Kč
Hella
(2x)
Literární prvotina rusistky Aleny Machoninové. Její titul odkazuje na vlastní tematický základ prózy-eseje, a tím jsou osudy Helly, resp. Heleny Frischerové – české Židovky, která byla předobrazem postavy Ri z románu Jiřího Weila Moskva-hranice.

Hella

322 Kč
Moje Rusko
Nejnovější publicistická kniha Moje Rusko. Zprávy ze ztracené země známé ruské novinářky a dlouholeté redaktorky a zvláštní zpravodajky listu Novaja gazeta Jeleny Kosťučenkové velmi věrně odráží hlavní autorčiny reportérské zájmy.
Ukázky

Moje Rusko

338 Kč
Krutý měsíc
Detektivka s prvky thrilleru od oceňované autorky románu Znič to jméno.

Krutý měsíc

359 Kč
Tíha viny
Osmý případ policejního psychologa Sebastiana Bergmana.

Tíha viny

422 Kč
Holly
Holly Gibneyová, jedna z nejpodmanivějších a nejvynalézavějších postav Stephena Kinga, se vrací v tomto napínavém románu, aby vyřešila hrůznou pravdu o několikanásobném zmizení v městečku na Středozápadě.

Holly

432 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>