Nejprodávanější tituly v roce 2024
právo

Soudní řád správní - 11%
Kniha je kolektivní monografií zaměřenou na kritickou analýzu soudního řádu správního a souvisejících předpisů, a to zejména z pohledu praxe.
právo

Soudní řád správní

252 Kč
224 Kč
Vyznejte se v zákoně o státní službě - 20%
Kniha objasňuje úpravu zákona o státní službě a souvisejících právních předpisů a seznamuje státní zaměstnance s jejich právy a povinnostmi při výkonu služby. Nabízí státním zaměstnancům návod, jak postupovat při různých situacích, s nimiž se mohou v průběhu své služby setkat.
právo
Ukázky

Vyznejte se v zákoně o státní službě

189 Kč
151 Kč
Zaměstnávání cizinců v České republice - 11%
Zaměstnávání cizinců vyvolává řadu právních otázek. Odpovědi nabízí předkládaná publikace, v jejímž autorském kolektivu jsou přední odborníci z Právnické fakulty Univerzity Karlovy i advokáti specializovaní na tuto problematiku.
právo

Zaměstnávání cizinců v České republice

374 Kč
332 Kč
Obchod s neštěstím - 11%
(1x)

Třináct exekutorských příběhů sepsal Jiří Tůma na základě svých bohatých praktických zkušeností v této oblasti. Historky jsou často drsné a odhalují, kam až se může člověk vlastní vinou, neznalostí zákonů či nešťastnou náhodou dostat.

právo

Obchod s neštěstím

206 Kč
183 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
právo

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Základy veřejné správy - 11%
Učebnice, která je určena především studentům SŠ a VOŠ pro zvládnutí předmětu Veřejná správa, vychází již v 5.
právo

Základy veřejné správy

356 Kč
317 Kč
Příběh moderního práva - 11%
(2x)
Stále rychleji se měnící Západní svět čelí v posledních letech novým politickým, hospodářským a společenským problémům, které se nezbytně staly novými výzvami také pro obor práva.
právo

Příběh moderního práva

297 Kč
264 Kč
Internetové právo - 11%
Využíváte Internet ke své práci? Znáte všechny možné právní dopady, které může vaše působení na webu mít? Zorientujte se v problematice internetového práva v uceleném průvodci, který tuto oblast přehledně mapuje.
právo

Internetové právo

449 Kč
399 Kč
Kurz právní sebeobrany - 20%
Kniha nabízí ve 30 lekcích právní vodítka ke každodenním situacím. Pomůže při řešení dopravních přestupků, vztahů s domácími, nájemníky i se sousedy. Poradí také jak na stavební úřad, chybující lékaře a lékárníky nebo špatně pracující řemeslníky.
právo
Ukázky

Kurz právní sebeobrany

246 Kč
197 Kč
Občanské právo hmotné 1 - Díl první: Obecná část - 11%
Aktualizované a doplněné vydání prvního svazku učebnice občanského práva hmotného, který získal ocenění za nejlepší právnickou publikaci a za nejlepší vysokoškolskou učebnici roku 2013.
právo
Ukázky

Občanské právo hmotné 1 - Díl první: Obecná část

563 Kč
500 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 110 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>