Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
ekonomie

Koučování pro manažery - 20%
Publikace je přehlednou příručkou a pomocníkem nejen pro manažery, personalisty, lektory či mentory, ale také pro začínající kouče.
ekonomie
Ukázky

Koučování pro manažery

144 Kč
115 Kč
Management cestovních kanceláří a agentur - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se soustředí na čtyři klíčové oblasti spojené s managementem cestovních kanceláří a agentur. Je určena jak studentům turismu, tak pracovníkům cestovních kanceláří a agentur.
ekonomie
Ukázky

Management cestovních kanceláří a agentur

237 Kč
190 Kč
Manažerské účetnictví a controlling - 20%
(1x)
Kniha vznikla na základě mnohaletých zkušeností autora získaných při řešení mnoha ekonomických problémů v podnikové praxi a z výuky vnitropodnikového a manažerského účetnictví a controllingu.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví a controlling

314 Kč
251 Kč
Profese manažera v organizacích veřejné správy - 20%
Kniha „Profese manažera v organizacích veřejné správy. Charakteristika manažera, zastávané role a vybrané personální činnosti“ je tematicky členěna do tří bloků. Tato monografie byla zpracována na základě projektu vědeckovýzkumného úkolu č. 4/3.
ekonomie
Ukázky

Profese manažera v organizacích veřejné správy

69 Kč
55 Kč
Projektový management podle IPMA - 20%
Další vydání jediné české publikace o řízení projektů podle české implementace standardu projektového řízení IPMA ICB v3.1 je aktualizováno s ohledem na novou verzi standardu a jsou v něm upřesněny a doplněny některé metody projektového řízení.
ekonomie
Ukázky

Projektový management podle IPMA

552 Kč
442 Kč
Řízení změn ve firmách a jiných organizacích - 20%
Změna je událost, která za život každé firmy či jiné organizace proběhne mnohokrát. Cílem této publikace je čtenáře seznámit se základními principy řízení změn ve firmě (tzv. change management) tak, aby byla konkrétní změna uskutečněna úspěšně.
ekonomie
Ukázky

Řízení změn ve firmách a jiných organizacích

212 Kč
170 Kč
Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
ekonomie
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Účetní a daňové odpisy 2012 - 20%
Praktická publikace se souhrnně zabývá problémy, které se týkají odpisování dlouhodobého majetku podnikatelských subjektů.Autor vymezuje pojem odpisování, vysvětluje odlišnost účetních a daňových odpisů, výklad je v souladu s aktuální právní úpravou k 1.
ekonomie
Ukázky

Účetní a daňové odpisy 2012

203 Kč
162 Kč
Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
ekonomie
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
Kdy do důchodu a za kolik - 20%
Již 13. vydání této publikace je aktualizováno v souladu s novelami předpisů přijatými v roce 2011 v důsledku nálezu Ústavního soudu. Týkají se nového způsobu výpočtu důchodů. Aktuální vydání také odráží novely předpisů platné od roku 2012.
ekonomie
Ukázky

Kdy do důchodu a za kolik

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 214 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 22 > >>