Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
dítě 7-15 let

Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
dítě 7-15 let
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Děti to chtěj vědět taky - 11%
Kniha Děti to chtěj vědět taky je pomůckou pro všechny rodiče, prarodiče, tetičky, strýčky a další, kteří se chtějí aktivně podílet na sexuální výchově dětí a poskytnout jim kvalitní a ověřené informace bez mýtů a stereotypů.
dítě 7-15 let

Děti to chtěj vědět taky

423 Kč
376 Kč
Neobyčejný život žraloků - 11%
Objevte spolu s vašimi dětmi neuvěřitelné vlastnosti a superschopnosti žraloků! Hroziví nepřátelé nebo úžasné paryby? Ponořte se do nádherného světa žraloků a zjistěte, jak tomu je!
dítě 7-15 let
Ukázky

Neobyčejný život žraloků

269 Kč
239 Kč
Jak být holkou - 11%
Chytrá, zábavná a otevřená příručka pro dospívající slečny zodpoví všechny důležité otázky, které si kladou dívky v pubertě. Autorka upřímně a vtipně vysvětluje vše o dospívání, tělesných změnách, menstruaci, ciitech a pocitech i sexu.
dítě 7-15 let
Ukázky

Jak být holkou

268 Kč
238 Kč
Čtyřlístek si hraje na školu - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou na děti ve věku od pěti do osmi let, volně navazující na Čtyřlístek jde do školky.
dítě 7-15 let

Čtyřlístek si hraje na školu

134 Kč
119 Kč
Jak být klukem - 11%
Chytrá, zábavná a otevřená příručka pro dospívající kluky zodpoví všechny důležité otázky, které si kladou kluci v pubertě. Autor, původním povoláním učitel, upřímně, vtipně a beze studu vysvětluje vše o sexu, sexuální orientaci, dospívání i holkách.
dítě 7-15 let
Ukázky

Jak být klukem

268 Kč
238 Kč
Na co nemůžeš sáhnout - 11%
Pokoušeli jste se někdy dětem vysvětlit, co je to láska, radost, pomoc, rok nebo demokracie? S abstraktními pojmy to může být docela složité, protože si je nemůžeme prohlédnout, ani si na ně sáhnout. A právě proto vznikla tato jedinečná encyklopedie!
dítě 7-15 let

Na co nemůžeš sáhnout

449 Kč
399 Kč
Dějiny udatného českého národa - Kvízy, hry, rébusy - 11%
„Kvízy, hry, rébusy“, která je doplňkem knihy a seriálu „Dějiny udatného českého národa“. Jedná se o samostatnou edici, první díl je věnován lovcům mamutů a prvním zemědělcům.
dítě 7-15 let

Dějiny udatného českého národa - Kvízy, hry, rébusy

107 Kč
95 Kč
Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou - 11%
Přechod mezi dětstvím a dospělostí není vůbec snadný. Proměňuje se nejen naše tělo, ale i mozek a vnímání světa. Holčičí kniha provede mladé čtenářky vším, co o pubertě potřebují vědět, protože googlování v tomhle případě není to pravé.
dítě 7-15 let

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou

314 Kč
279 Kč
Vyjmenovaná čtení o vlasti - 11%
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.
dítě 7-15 let

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
189 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 45 položek
1 2 3 .. 5 > >>