Nejprodávanější tituly v roce 2024
pedagogika, didaktika

Logopedické hry pro větší děti - 11%
Pracovní sešit je určen pro děti především mladšího školního věku, které ještě nevyslovují správně některé hlásky. Obsahuje úkoly vhodné pro upevnění (automatizaci) v řeči již naučených (zafixovaných) hlásek.
pedagogika, didaktika

Logopedické hry pro větší děti

170 Kč
151 Kč
Muzikoterapie a edukace - 20%
Celou knihu provázejí dvě klíčová slova: muzikoterapie a edukace. Jde o první publikaci na českém trhu zaměřenou na problematiku výchovy a vzdělávání s pomocí hudby a psychosomatické muzikoterapie.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Muzikoterapie a edukace

280 Kč
224 Kč
Na naší škole nám záleží - 11%
Ředitelé i učitelé se starají o to, aby jejich škola byla dobrá, aby si z ní žáci co nejvíce odnesli, aby do ní chodili rádi nejen žáci a jejich rodiče, ale i učitelé. Důležité je, aby si spolu rozuměli v tom, oč usilují...
pedagogika, didaktika

Na naší škole nám záleží

314 Kč
279 Kč
Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá - 11%
Autorky vycházejí z Rámcového vzdělávacího plánu pro předškolní vzdělávání a u každého projektu formulují dílčí výchovně-vzdělávací cíle, rozvíjené klíčové kompetence i očekávané výstupy.
pedagogika, didaktika

Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá

194 Kč
172 Kč
Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení.

pedagogika, didaktika
Ukázky

Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy

135 Kč
120 Kč
Pedagogická diagnostika v MŠ - 11%
Kniha se zaměřuje na problematiku pedagogické diagnostiky jako východiska individualizovaného předškolního vzdělávání. Teorie je doplněna praktickými příklady z praxe v mateřské škole.
pedagogika, didaktika

Pedagogická diagnostika v MŠ

203 Kč
180 Kč
Logopedické písničky - 20%
Procvičování správné výslovnosti pomocí říkanek napsaných na melodie známých lidových písniček? To je ono! Z povinnosti cvičit logopedii se stane zábava, kterou si užijí děti i dospělí.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Logopedické písničky

179 Kč
143 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Jak přežít šikanování
Šikana. Téma, které se týká každé školy a dokonce i každé školní třídy. Děti, které někdo šikanoval, se cítí podobně. Nechápou, proč se staly obětí šikanování, nerozumí tomu, co se děje.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak přežít šikanování

134 Kč
Soustřeď se!
Autorka vychází z předpokladu, že dnešní děti čelí takové řadě podnětů a nejrůznějších lákadel, že je pro ně stále obtížnější vnímat konkrétní téma, soustředit se na vyučování, zvládat plynule a bez zbytečných odkladů domácí úkoly.
pedagogika, didaktika

Soustřeď se!

89 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 241 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 .. 25 > >>