Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
svět

Praha neznámá IV
Nová netradiční místa a zákoutí Prahy na vás čekají ve čtvrtém dílu oblíbené knihy Praha neznámá.
svět

Praha neznámá IV

359 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
svět

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
Sevilla - Víkend
Nechte se inspirovat vzrušující atmosférou slunné Andalusie a vydejte se s námi za zážitky. Náš průvodce popisuje nejkrásnější místa, která byste neměli minout. Nabízí i tipy, kde se ubytovat, kde nakoupit nebo kam si zajít večer.
svět

Sevilla - Víkend

251 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
svět
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Tallinn - Inspirace na cesty
Nový průvodce po Tallinnu představuje estonskou metropoli v celé kráse. Máte-li rádi pohádková středověká města, dobré jídlo a pití za rozumné ceny i moderní technologie, budete nadšeni.
svět

Tallinn - Inspirace na cesty

233 Kč
Vietnam - Poznejte
Poznejte to nejlepší na 16 pečlivě sestavených trasách po celé zemi: Dračí zátoku, svatyně v horách, moderní města, památky z dob císařů a další... Každá trasa je podrobně popsaná, obsahuje mapku, ilustrační fotky a tipy, kde se občerstvit.
svět

Vietnam - Poznejte

269 Kč
Ztroskotání
(1x)
Ztroskotání jsou považována za jednu z nejvýznamnějších písemných památek dokumentujících španělské zámořské plavby.
svět

Ztroskotání

223 Kč
Bedekr: Francouzské klenoty
Poznejte všechny krásy Francie, navštivte věhlasné památky a přírodní scenérie.
svět

Bedekr: Francouzské klenoty

242 Kč
Benátky
Od Náměstí svatého Marka až po most Rialto, od La Fenice až k Mostu vzdechů, od Velkého kanálu k laguně, přes paláce a muzea dávného i současného umění, dóžecí město se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci!
svět

Benátky

224 Kč
Finsko - Lonely Planet
V této zemi na severu Evropy se inspirativní design, špičkové technologie a gurmánská scéna spojuje s rozsáhlými plochami divoké přírody a nekonečné letní světlo vyvažuje magické kouzlo mrazivé zimy.
svět

Finsko - Lonely Planet

539 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 308 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 .. 31 > >>