Nejprodávanější tituly v roce 2024

Čokoládová krev
(1x)
Nový román od čtyřnásobné držitelky ceny Magnesia Litera. Vlak projíždí devatenáctým stoletím a míří k nám. Kdysi nejbohatší člověk na světě John D. Rockefeller objevil sílu ropy a také fakt, že mít moc znamená i právo chtít cokoliv.
Ukázky

Čokoládová krev

494 Kč
Bůh je mrtev, nic není dovoleno
(3x)
V knize Bůh je mrtev, nic není dovoleno, jež zahrnuje eseje psané v letech 2022 a 2023 pro Týdeník Echo, se filozofka Tereza Matějčková zabývá aktuálními otázkami z hlediska filozofie, občas i v dialogu s výraznými mysliteli současnosti.
Ukázky

Bůh je mrtev, nic není dovoleno

359 Kč
Hlubina
(2x)
Zima 1963. Do města v liptovských horách přijíždí zkušený důstojník Státní bezpečnosti, aby dohlížel na vyšetřování bestiálního zločinu. Rychle však zjistí, že pachatelem není člověk, ale nesmírně vynalézavý a zlomyslný fenomén...
Ukázky

Hlubina

439 Kč
Anděl smrti - 10%
(1x)
Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat.

Anděl smrti

459 Kč
413 Kč
Dceřina kletba
(3x)
Starý zločin si žádá nové oběti. Od autorky hitu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém.
Ukázky

Dceřina kletba

359 Kč
Bretaňské noci
Jedenáctý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.

Bretaňské noci

296 Kč
Buchty po ránu
(3x)
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne?

Buchty po ránu

359 Kč
Zimní hrob
Mrazivý thriller odehrávající se na pozadí děsivě pravděpodobné budoucnosti.
Ukázky

Zimní hrob

386 Kč
Temný les
(7x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi.
Ukázky

Temný les

449 Kč
Závod s časem
(1x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.

Závod s časem

404 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>