Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
medicína

Hollý Martin - O duši a sexu
Rozhovor s psychiatrem a sexuologem Martinem Hollým nahlíží do systému psychiatrické péče, jeho úskalí a nadcházejících proměn v podobě reformy psychiatrie, překonává mýty o psychických poruchách a představuje možnosti jejich léčení.
medicína
Ukázky

Hollý Martin - O duši a sexu

134 Kč
Krátký výlet po lidském vědomí
Kniha vznikla na základě tzv. Reithových přednášek, k nimž je již přes 60 let každý rok vyzván jeden významný světový vědec.
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí

89 Kč
O čem se (ne)mluví - 11%
Příběhy mladých lidí s Downovým syndromem, ve kterých otevřeně vyjadřují své názory na lásku, přátelství, práci, manželství a intimní život, tedy na záležitosti, o nichž se ve společnosti běžně nemluví.
medicína

O čem se (ne)mluví

266 Kč
236 Kč
Postižení dutiny ústní a trávicího traktu onkologických pacientů - 11%

Monografie je primárně zaměřená na zpracování základních komplikací a postižení v oblasti dutiny ústní a je určena především pro zdravotníky v oboru onkologie a hematoonkologie.

medicína

Postižení dutiny ústní a trávicího traktu onkologických pacientů

302 Kč
269 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 11%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína

Přehled poruch psychického vývoje

386 Kč
343 Kč
Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
medicína

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Sociální a preventivní pediatrie v současném pojetí
Publikace podává kvalifikovaný a komplexně zpracovaný přehled základních a souvisejících aspektů sociální pediatrie v kontextu historického vývoje i současnosti, jakož i ucelený vhled do systému péče „o děti ve zvlášť obtížných situacích“.
medicína

Sociální a preventivní pediatrie v současném pojetí

269 Kč
Terapie chaosem - 11%
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
medicína

Terapie chaosem

264 Kč
234 Kč
Vděčnost - 12%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína

Vděčnost

102 Kč
90 Kč
Bolest a regenerace v medicíně
Kniha přináší výběr pozoruhodných přednášek, které zazněly na celostátních kongresech České lékařské akademie, jež se konaly v letech 2013 a 2014.
medicína
Ukázky

Bolest a regenerace v medicíně

431 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 409 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 .. 41 > >>