Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
psychologie

Psychologie pocitů štěstí - 20%
Původní publikace známého a uznávaného psychologa prof. Jaro Křivohlavého podává přehled výsledků empirických, experimentálních prací, zaměřených na problematiku kladných emocionálních zážitků.
psychologie
Ukázky

Psychologie pocitů štěstí

186 Kč
149 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
psychologie
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Terapie zaměřená na člověka - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace, které v českém překladu vychází pod názvem Terapie zaměřená na člověka, zachovává přesvědčivý a srozumitelný styl předchozích vydání a podněcuje k hlubokým úvahám nad klíčovými otázkami.
psychologie
Ukázky

Terapie zaměřená na člověka

297 Kč
238 Kč
Umění přesvědčivé komunikace - 20%
V této praktické a čtivé knížce najdete špičková pravidla, rady a příklady, jak krok za krokem výrazně zlepšit své přesvědčovací schopnosti, jak v každé situaci najít správná slova, jak rozumět řeči těla a působit na druhé svou neverbální komunikací.
psychologie
Ukázky

Umění přesvědčivé komunikace

297 Kč
238 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty, jak pomocí asertivity čelit neoprávněné kritice,
psychologie
Ukázky

Asertivita pro manažery

212 Kč
170 Kč
Carl Ransom Rogers a jeho teorie - 20%
Publikace předkládá souhrnný obraz teorií nejvlivnějšího amerického psychologa humanistického směru ve 20. století Carla Ransoma Rogerse.
psychologie
Ukázky

Carl Ransom Rogers a jeho teorie

237 Kč
190 Kč
Jak být asertivní v každé situaci - 20%
Zjistili jste, že říkáte ano v situaci, kdy byste raději řekli ne? Udělali byste cokoliv pro to, abyste se vyhnuli konfliktu a konfrontaci? Jste nerozhodní a bojíte se následků svého rozhodnutí?
psychologie
Ukázky

Jak být asertivní v každé situaci

212 Kč
170 Kč
Koučování pro manažery - 20%
Publikace je přehlednou příručkou a pomocníkem nejen pro manažery, personalisty, lektory či mentory, ale také pro začínající kouče.
psychologie
Ukázky

Koučování pro manažery

144 Kč
115 Kč
Psychologie 2. díl - 20%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie
Ukázky

Psychologie 2. díl

195 Kč
156 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
psychologie
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 433 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 41 .. 44 > >>