Nejprodávanější tituly v roce 2024
kuchařky

Královská kuchařka Freddieho Mercuryho - 11%
Freddie Mercury byl bohem nadaný zpěvák skupiny Queen, extravagantní jedinec, libující si v okázalosti hudební, módní, ale i kulinářské. Málokdo však ví, co Freddie Mercury rád jedl, pil, a co bylo jeho zamilované jídlo.
kuchařky

Královská kuchařka Freddieho Mercuryho

449 Kč
399 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
kuchařky
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Luštěniny - 11%
(1x)
Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám.
kuchařky

Luštěniny

233 Kč
207 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
kuchařky
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Pozor, sůl! - 11%
(1x)
Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte.
kuchařky

Pozor, sůl!

269 Kč
239 Kč
Raw food jako zážitek - 11%
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Pak je tato kniha určená právě vám!
kuchařky

Raw food jako zážitek

269 Kč
239 Kč
Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové
Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy.
kuchařky
Ukázky

Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové

269 Kč
Retrokuchařka - 11%
S Retrokuchařkou se vrátíte k osvědčeným chutným receptům na masité, zvěřinové, zeleninové i sladké pokrmy.
kuchařky

Retrokuchařka

313 Kč
278 Kč
Sicilská kuchyně - 11%
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
kuchařky

Sicilská kuchyně

359 Kč
319 Kč
Snadná cesta k ideální váze - 11%
Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam! Metoda Allena Carra Vám dovolí těšit se z jídla, pochutnávat si, a přitom hubnout.
kuchařky

Snadná cesta k ideální váze

243 Kč
216 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 440 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 41 .. 44 > >>